Kysymys

sähköpostin lähetys ei onnistu,+ netti on hidastunut


Sähköpostini siis wippies , ja en saa kirjoitettua viestejä sillä? Hyvällä säkällä saattaa yhden viestin lähetys onnistua, sitte taas ei, näkymä palautuu saapuneet tms. Osioon? Olen yrittänyt eri selaimilla, sama juttu.Toinen harmittava asia on netin hitaus nykyisin, tökkii ihan huolella, nopeustesti antaa lukemat 19, pitäis olla 50, 4g siis. Oli kyllä aiemmin nopeempi.

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tervetuloa OmaYhteisöön Vipe62!

Sähköpostin ongelma siis koskee nimenomaan webmailia? Millä selaimilla olet kokeillut? Oletko kokeillut tyhjentää selainten välimuistia?

Mobiililaajakaistassa tuo 50Mbit/s on teoreettinen maksiminopeus. Se ei tarkoita automaattisesti sitä, että liittymä toimisi tuolla nopeudella jatkuvasti. Elisalla liittymän vaihteluväli on 5-50Mbit/s ja kun nopeus on noissa rajoissa, täyttää nopeus liittymän ehdot.

Todelliseen nopeuteen vaikuttaa käyttäjämäärä tukiasemalla (=ruuhka), maaston muodot, oma sijainti tukiasemaan nähden (=mahdollinen katvealue), käytössä oleva taajuus sekä rakennuksen materiaalit ihan ikkunoista lähtien. Mitä reititintä käytät tuolla mobiililaajakaistalla? Saisitko kaivettua sen asetuksista seuraavat arvot: SINR, RSRQ ja RSRP. Noilla tiedoilla saisi vähän kuvaa siitä, minkälaista signaalia mobiilireititin ottaa vastaan.

Osallistu keskusteluun