Kysymys

sähköpostit ei poistu laatikoista ?

 • 3 March 2015
 • 3 kommenttia
 • 4232 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tässä nyt ihmetelly jokusen päivän,kun poistan luurilla viestejä,roskapostii ym.niin häviää luurista ja olevinaan tyhjä,kunnes myöhemmin huomaa samojen viestien taas roikkuvan roskapostissa. Samaa tapahtunut vaikka läppärillä kirjautunu. Ennen kun luurin kautta poisti,niin poistu kyllä kokonaan. Nyt oli taas esim.27.2 päivättyä roskapostia,mikä ei ollutkaan palvelimelta hävinny. Alkaa käydä jo työstä,kun samaa roskaa saa moneen kertaan poistaa.????

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Mitä protokollaa käytät sähköpostien hakemiseen ohjelmaan? Mietin, että kun IMAP4 jättää palvelimelle viestit ja jos poistat ne ohjelmistosta, hakee ohjelmisto ne myöhemmin takaisin palvelimelta. Jos siis kokonaan haluaa viestin poistaa, täytyy se tehdä suoraan webmailista.  Toinen vaihtoehto voisi olla, kun mainitsit roskapostin, että saat samantapaista roskapostia/spammia päivittiän, minkä poistat. Sama/samanlainen viesti tulee uudestaan, milloin vaikuttaisi, että kyseessä olisi sama viesti.
 • Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  IMAPS lukee mulla asetuksissa ja loistavasti toiminu tähän asti. Jos olen luurin kautta poistunut,, niin on se poistunut kyllä ihan palvelimeltakin. Päivämäärissä kiinnitin huomiota asiaan,koska joka päivä poistan roskat ym.jopa useempaan kertaan. Toki samoista paikoista tulee roskaa,mutta tosiaan päivämäärästä huomasin. Sitä webmailia en käytä vielä ollenkaan. Katsonu oon pari kertaa kyllä. S-postiosotteitakin näkyy eri määrä eri paikoissa. Tää varmaan liittyy jotenkin nyt näihin "uudistuksiin", jotka sotkevat näemmä vähän sitä sun tätä.  Äsken n.17.14 tein testin ja lähetin itelleni s-postia. Nyt oli luurista poistin ja katsoin webmailia, niin tuo viesti hävisi.  Tuo imap on käytössä ja jättää viestit talteen, paitsi jos erikseen poistan ne, silloin ovat hävinneet kokonaan, katoin sitten luurin tai läppärin tai muun kautta posteja. Näin sen pitäisi toimia edelleen. Vika on nyt kyllä teidän päässä jossain ja siellä ne "puurot ja vellit sekasin". Pitäisi saada pikimmiten kuntoon. S-postissa kun tulee kuitenkin tärkeitäkin ja toimenpiteitä vaativia asioita ja niitä pitää voida hallinnoida kyllä suht yksinkertaisesti(vai mitä ? )  IMAP-protokollaa käytettäessä postiohjelma käsittelee posteja suoraan palvelimelta, jolloin posteja voidaan poistaa tai tallentaa muualle yksi viesti kerrallaan, tai säilyttää kaikki viestit palvelimella. Tästä on etua erityisesti silloin, kun samaa postilaatikkoa käsitellään useammalta eri tietokoneelta, esimerkiksi töistä ja kotoa. Tästä syystä onkin suositeltavaa käyttää IMAP-protokollaa.
  Puhelin ainakin poistaa viestit serveriltä, mutta jos haluaa heti tarkastaa poiston, niin puhelin ja webmail pitää tuoreistaa (refresh). Ja edelleenkin palaan kansioihin. Serveriltä pitää löytyä kansio, jonka ko. toinen laite hyväksyy poistetut-kansioksi. Siksi mulla on kolme kansiota poistetuille (Lumia, Samsung täppäri ja webmail). Älytöntä, mutta eri mail-sovellukset nimeävät poistetut-kansion erilailla.  Poistin Kolumbus-postin puhelimesta ja täppäristä. Sitten poistin "turhat" kansiot webmailista ja asensin postitilit uudelleen Lumiaan ja täppäriin. Ja perskeles, ne kansiot olivat tulleet takaisin. Eli pitää vain muistaa tyhjentää ne kaikki.