Vastattu

Sähköpostiviestien ketjutus

  • 11 August 2015
  • 4 kommenttia
  • 1056 katselukerrat

Saapuvat sähköpostit, jotka tulevat samalta lähettäjältä samalla otsikolla, näkyvät luettelossa yhtenä viestinä. SAAN ne toki näkyviin ja yhdessä sarakkeessa näkyy, mitkä viestit ovat ketjutettuja, mutta miten saan ketjutuksen pois, kun en halua sitä??!!??
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi MerjaA 11 August 2015, 15:43

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
MerjaA kirjoitti:

Saapuvat sähköpostit, jotka tulevat samalta lähettäjältä samalla otsikolla, näkyvät luettelossa yhtenä viestinä. SAAN ne toki näkyviin ja yhdessä sarakkeessa näkyy, mitkä viestit ovat ketjutettuja, mutta miten saan ketjutuksen pois, kun en halua sitä??!!??Ruudun alareunassa on valintanapit viestiketju-tai listanäytölle. Kokeile sitä listanäyttöä.
Parempi. Mutta silti viestit näkyvät peräkkäin, vaikka ne olisivat tulleet eri päivinä. Haluaisin kaikki viestit aikajärjestykseen. Sillä on joskus merkitystä. Esim. lähetän usealle viestin, jossa pyydän heitä osallistumaan johonkin tilaisuuteen. Nopeimmat pääsevät, mutta jälkikäteen on työlästä selvittää aikajärjestys. Kaikilla on sama otsikko ja joidenkin kanssa käydään keskustelua, joka tallentuu viimeisimmän ajankohdan mukaan.
Sori, löysin vielä toisen vimpaimen, toimii nyt.
Käyttäjätaso 7
MerjaA kirjoitti:

Parempi. Mutta silti viestit näkyvät peräkkäin, vaikka ne olisivat tulleet eri päivinä. Haluaisin kaikki viestit aikajärjestykseen. Sillä on joskus merkitystä. Esim. lähetän usealle viestin, jossa pyydän heitä osallistumaan johonkin tilaisuuteen. Nopeimmat pääsevät, mutta jälkikäteen on työlästä selvittää aikajärjestys. Kaikilla on sama otsikko ja joidenkin kanssa käydään keskustelua, joka tallentuu viimeisimmän ajankohdan mukaan.Listanäyttö päällä napauta Päiväys-saraketta , niin viestit järjestetään aikajärjestykseen.