Kysymys

SMTP-palvelin

  • 1 October 2016
  • 4 kommenttia
  • 3330 katselukerrat

Minulla on Elisa Netti Lite -internetliittymä ja olen liittämässä siihen langatonta valvontakameraa, joka lähettää kuvia sähköpostiini. Ilmeisesti SMTP-asetukseni ovat väärät, kun tulee virheilmoitus "No route to host". Mitä pitäisi laittaa asetuksiksi kohtiin: "SMTP server", "SMTP port" ja "Transport layer security"?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23
Jos sinulla on käytössäsi Elisan palvelimella oleva sähköpostilaatikko, jolla voit autentikoinnin suorittaa, ovat asetukset seuraavankaltaiset:

Palvelin: smtpa.kolumbus.fi
Protokolla: SMTP (portti 465)
SSL-suojaus: kyllä
Palvelin edellyttää kirjautumista: kyllä

Jos sinulla ei ole käytössäsi Elisan palvelimella olevaa sähköpostilaatikkoa, käytä silloin palvelimena smtp.kolumbus.fi ja porttina 25.
Kiitos vastauksesta!

Minulla ei ole Elisan palvelimella sähköpostia ja olen kokeillut noita "smtp.kolumbus.fi" ja "25", mutta ei silti toimi 😞 . Onko ideoita, missä voisi olla vika?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23
Mitä vaihtoehtoa sinulle on tarjolla tuon asetuksen "transport layer security" kohdalla ?

Kamera on kuitenkin ylipäätään onnistunut internet-yhteyden muodostamaan ? ("no route to host" viittaisi vähän siihen, että kameralla ei ole edes yhteyttä ?)

Mikä kameramalli tarkalleen ottaen on kyseessä ?
Kamera on Opticam O7PTZ.

TLS vaihtoehdot ovat: NONE / TLS / STARTTLS.

Tilanne on se, että joudun konfiguroimaan kameran ilman nettiyhteyttä, koska kameran langaton nettiyhteys pitää konfiguroida ensin niin, että kamera on piuhalla kiinni ja koska kamera on ulkona ja meidän nettimodeemi on sisällä kiinni keittiön seinässä, olen laittanut kameran kiinni modeemiin, jolla ei ole yhteyttä nettiin, ja otan yhteyden tietokoneella tämän modeemin kautta. Sitten kun olen konfiguroinut langattomat asetukset tätä kautta kameralle ja irrottanut kameran piuhan modeemista, pitäisi kameran lähteä toimimaan langattomasti nettimodeemiin ja saada tätä kautta yhteyden, Näin se onnistui meidän aiemmalla nettiliittymällä, mutta nyt kun nettiliittymä vaihtui, en ole onnistunut saada kameraa toimintaan.