Kysymys

Thunderbird tai sähköposti -ongelmaa

  • 13 toukokuu 2009
  • 2 kommenttia
  • 7034 katselukerrat

Missähän voisi olla vika kun sauniksen sähköposti ja thunderbird eivät pelaa yhteen? , pitkään aikaan ei ole päästänyt juuri mihinkään kansioihin sisään (mm. Luonnokset, Lähetetyt ym.) vaan herjaa "Komennon suorittaminen ei päättynyt onnistuneesti. Postipalvelin vastasi: Can´t open mailbox. Drafts; No such mailbox." ? Sähköpostitilin poistaminen ja uudelleen asentaminen ei auta asiaan, joka kerta sama herja. Tein myöskin uuden postilaatikon ja osoitteen, nyt herjat on samoja taas kun toisenkin tilin kanssa. Palvelimena pop.saunalahti.fi imappina ja Saunalahden adsl:ään kuuluva sähköpostilaatikko. Webmail toimii mutta thunderbird näyttää ihan eri kansiot kun mitä webmailista löytyy. Toisessa koneessa käyttiksenä Linux ja sama homma.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Katso mitä sinulla on tilin asetuksissa määritetty drafts ja sent kansioiksi. Sauniksen palvelimella on drafts ja sent-mail kaikki kirjaimet pienillä, kun taas thunderbirdin oletuskansiot on Drafts ja Sent, etukirjain isolla.

Thunderbirdin pitäisi luoda omat kansionsa palvelimelle automaattisesti, mutta voihan olla että se ei nyt onnistu siinä.

Oletko kokeillut tyhjällä Thunderbirdin profiililla (käynnistys thunderbird -P, siitä uuden profiilin luonti)?

Toimiiko mikään muu imap-clientti?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
toimiiko jos vaihdat palvelimeksi imap.saunalahti.fi?

Osallistu keskusteluun