Useita ongelmia Jippii-sähköpostin kanssa

  • 3 heinäkuu 2010
  • 2 kommenttia
  • 6027 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 0 kommenttia
Hei foorumitoverit!

Minulla on ollut Jippii-sähköposti vuosikausia, mutta olen parina viime vuonna siirtynyt käyttämään toista sähköpostia. Jippiillä olen kuitenkin aikoinani rekisteröitynyt moneen palveluun, esimerkiksi Facebookiin. Nyt sitten kävi niin, että unohdin FBn salasanani, joten koitin tietysti heti saada uuden - mutta Jippii ei vastaanota mitään viestiä FBltä! Roskapostia luukkuun kyllä satelee, sekä viestejä Youtubelta, Bloggerilta, PointShopilta jne. mutta FB ei tule perille. Tämän lisäksi en pysty lähettämään toisesta sähköpostistani tähän Jippii-osoitteeseen mitään viestiä, vaikka Jippii-postilaatikko ei ole täynnä, Jippiistä päin sen sijan pystyin lähettämään viestin itselleni - mutta en tietenkään sille FB-tiimille.

FB-tiimillä on nyt kestänyt yli kuukauden vastata toisesta mailistani lähettämiin sähköposteihini, joten ajattelin vielä selvittää voiko tuolle Jippii-tilille tehdä jotain. Miksi se ei vastaanota FBn viestejä, vaikka muu roskaposti kelpaa? Miksi en voi lähettää siihen osoitteeseen sähköpostia, vaikka inboxi ei ole täynnä? Miksi voin lähettää Jippii-osoitteestani viestin toiseen tavalliseen sähköpostiin, mutta en FB-tiimille?

Jos joku osaa auttaa... Tuhannet kiitokset!

2 kommenttia

Sama ongelma, en ole päässyt jippii spostiin aikoihin ja sinne olisi tarve päästä... Hidasta taitaa asiakaspalvelu olla netissä.
Hei! Selvisikö tämä fb:n ja jippiin välinen ongelma? Pääsi kanssa unohtumaan fb salasana eikä ole onnistunut vaihto kun ei tule vahvistuskoodia sähköpostiin hmm.?

Osallistu keskusteluun