Kiinnitetty keskustelu

Uudistuneen m.webmail.elisa.fi:n usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

  • 13 joulukuu 2017
  • 58 kommenttia
  • 13971 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

58 kommenttia

Hei kimlahti ja tervetuloa OmaYhteisöön!

Roskaposteja ei tietääkseni voi kopioida suoraan liitteeksi. Roskapostit saa liitteeksi vain ottamalla screenshotin viestistä ja laittamalla tämän liitteeksi, muussa tapauksessa itse roskapostit lähetetään eteenpäin käsiteltäväksi edelleenlähetystoiminnolla. 🙂
Edelleenlähetys sotkee roskapostien otsikkotiedot jolloin oikean lähettäjän tiedot hukkuvat. Vanhassa versiossa tuo vielä onnistui näppärästi.Liitteenä lähetetyt roskapostit kulkevat sellaisenaan jolloin alkuperäinen roskapostaaja on vielä selvitettävissä.
Tarkoitatko siis, että olet tuon Välitä viesti liitteenä- napin kautta aiemmin lähettänyt roskaposteja eteenpäin, ja tällöin viestin otsikkotiedot ovat pysyneet ennallaan? Ymmärsinkö oikein, että nyt saman napin kautta välittämällä viesti eteenpäin otsikkotiedot muuttuvat?
Tarkoitan että en löydä tuota nappia uudesta taiteellisesta webmailista enkä osaa kosketusnäytöllä valita useampaa kohdetta sähköpostikansioista. 🙂 Vanhakaan ei ole ihan paras mahdollinen käyttäjäkokemus tuossa hommassa, mutta tässä uudessa se on mahdotonta. 😃
Jopeti:
Html- editori ei anna lainkaan scrollata yli ruudun mittaista viestiä (ipad safari)
tekstin valinta ei osu, vaan valinta kohdistuu 2 riviä yläpuolelle. (ipad safari)
Osa Html-muotoisista viesteistä eivät näy vaan pitää valita ”request desktop” (ipad safari)
Jopeti: Kyllä on todella huono iPadillä. Juuri mikään ei toimi. Viestejä ei voi kirjoittaa. Tekstiä ei voi valita. Hakusanat eivät toimi, sivuja ei voi scrollata eikä vaihtaa. Request Desktop edelleen niin kaikki toimii paremmin.
Täytyy pian lopettaa Elisan palvelut kokonaan, puhelinliittymät jo irtisanoin tämän webmailin takia.
Webmail / Windoms 10 / Crome Version 70.0.3538.102 (Official Build) (64-bit)

Yhdenkin viestin poistaminen aiheuttaa ikkunaselauksen jumitumisen, eli ei pääse siirtymään seuraavaa/aikaisempaan/ensimmäiseen/viimeiseen ikkunaan.

Tässä kokoonpanossa kuitenkin pystyy poistamaan viestejä nipussa, kunhan aina välillä vaihtaa toiseen hakemistoon, jotta ikkunaselaus taas aktivoituisi.

Selainmen testausikkuna on pelkkää puppua. Kun testi kertoo että selain on yhteensopiva, yllättäen käyttis ei sovi webmailille. Onneksi Gmail toimii!!

__
/ES
Miksi webmail on edes käytössä? Minulla on 5 postilaatikkoa, joista olen käyttänyt 2. Toisen tein kokeeksi, koska ylläpito kaapelissa ja Elisa Viihde+ Aitio tilaajana (Viihde useita vuosia) kehoitti niin tekemään.
Kuten omaan web postiinikin, joka on ohjattu ajoissa Gmailiin (ei roskaa), niin uusi osoitekin aalkoi saada samaa samaa roinaa. KAIKKI roina ilman, että osoitetta edes käytin missään. En edes halua kertoa lukuja, koska se on turhaa.
Olen kysynyt tästä aiheesta usein ennekin, mutta kaikki selitykset ovat käsittämättömiä.
Maksan tästä ja Elisa Viihde palvelusta, mutta pian on se taitekohta. Viihde ja Aitio 50€/kk. on liikaa.
Tarjoukset 4G ja kesällä tulevasta 5G kiinnostaa.
Viihteen laitteet on vaihdettu uusiin monta kertaa. Ehkä on aika vaihtaa operaattoria? Ostin tallentimenkin.
Ystävällinen tukitoimintanne on pitänyt minut asiakaananne, mutta nyt se ei riitä.

Osallistu keskusteluun