Vastattu

Uusi webmail ei toimi kännykän selaimella

 • 10 maaliskuu 2015
 • 10 kommenttia
 • 1584 katselukerrat

Uudistiko Elisa webmailinsa suuressa viisaudessa niin, että siitä puuttuu tyystin selaintuki Symbian-sarjalaiselle kolme vuotta vanhalle puhelimelle? Ainakaan en enää eilisestä ole päässyt webmailiin sillä – en mobiiliversiolla tai edes tavanomaisella. Mitkään omien asetusten muuttamiset eivät tilannetta korjaa.

Jos teitä yhtään kiinnostaa asiakaspalvelu niin hoitakaahan tuo puoli nopeasti kuntoon.

En ylipäätään ymmärrä, miksi webmailin pitää olla noin monimutkainen kuin uusi versio on: webmailin funktio pikemminkin on olla hyvin yksinkertainen ja kevyt. Vanhaan nähden en huomaa mitään muuta parannusta kuin että palvelu ilmoittaa automaattisesti uusista viesteistä, eikä sivua tarvitse ladata uudelleen.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Teemikko 10 maaliskuu 2015, 14:08

 • , kehitystiimi kuittasi tämän ongelman vastaanotetuksi. Mahdollisesta korjausaikataulusta ei tosin ole tietoa tällä hetkellä.  Jatkossa jos sähköpostin käyttäminen puhelimella edelleen on oleellista, suosittelen ainakin toistaiseksi käyttämään puhelimen omaa sähköpostiohjelmaa. Tällä päästään myös eroon siitä, että täytyisi kirjautua erikseen sähköpostiin.
 • Katso alkuperäinen viesti

  10 kommenttia

  Käyttäjätaso 1
  Minulla android käyttis puhelimessa. Uudella webillä vielä viestit jotenkuten saa luettua, mutta vastaaminen onkin jo arvailua. Kun valitsee vastaa niin liitetiedosto kohta vie 2/3 näytöstä ja vastaus ikkuna on noin sentin levyinen. Sitten vielä elisan mainos hyppii siihen päälle. Jos kääntää puhelimen vaakaan niin vastausikkuna kasvaa noin 4 senttiin, mutta näppäimistö peittää kirjoitustilan eli sit vaan pitää arvailla mitä kirjoitti.
  Käyttäjätaso 2
  Vanhempi Android täälläkin ja webmailin käyttö mahdotonta, sillä kun viestin avaa, täyttyy ruutu painikkeista eikä itse tekstiä näy missään. Käyttökelvotonta kuraa.
  Käyttäjätaso 5
 • ,
 • ,
 • , kiitoksia kaikille palautteista!

  Viedään näitä eteenpäin ja katsotaan jos saataisiin tehtyä tarvittavia muutoksia.

  Onko sinulla
 •   siis tilanne se, että et pääse edes tuolle sivulle, vai herjaako tunnuksista?
 • Symbian 3 -toosa ilmoittaa, että "Selain ei voi muodostaa yhteyttä sivustoon". Siis että aivan kuin koko sivua ei olisi olemassa.
  Käyttäjätaso 5
 • , testasin myös itse tuollaisella Nokia X7-00 -laitteella ja herjaa tuota samaa ilmoitusta.

  Laitan tästä kyselyä eteenpäin ja vastaan uudelleen kun saan lisätietoja.

  Kiitokset ilmoituksesta!
 • Käyttäjätaso 5
 • , kehitystiimi kuittasi tämän ongelman vastaanotetuksi. Mahdollisesta korjausaikataulusta ei tosin ole tietoa tällä hetkellä.

  Jatkossa jos sähköpostin käyttäminen puhelimella edelleen on oleellista, suosittelen ainakin toistaiseksi käyttämään puhelimen omaa sähköpostiohjelmaa. Tällä päästään myös eroon siitä, että täytyisi kirjautua erikseen sähköpostiin.
 • Luurin oman sähköpostiohjelman käyttö ei nyt tule kyseeseen, sillä puhelimeen kulkeutuvat jo työpostit ja rupeaa muuten menemään asioiden hoitaminen hankalaksi.

  Ja toden totta Elisan sähköpostin käyttö on mulle oleellista jatkossakin: se ei muutu miksikään vaikka Elisa on ollut kyvytön ymmärtämään jo betavaiheessa, että kaikki eivät käytä uusimpia puhelimia mutta silti tarvitsevat sähköpostia - eli pitäisi tajuta, että järjestelmä tukee myös Symbiania, todella yleisesti vielä käytössä olevaa järjestelmää. Jotain kertoo sekin, että tähän samaan ketjuun osallistuneet ovat kertoneet, että edes uudemmat Androidit eivät toimi webmailissa kunnolla. Jestas tätä järjestelmien "kehittämistä".
  Ei toimi kunnolla uusi webmail Lumia 925 ja 8.1 Update. Pystyy kirjautumaan sisään, mutta siihen käyttö sitten jääkin. Asioita ei ole sovitettu puhelin näyttöön, eikä näytön lähentäminen tai loitontaminen onnistu uudessa webmailissa. Vanha webmail pelitti oikein hienosti.
  Eipä Elisaa kiinnosta noiden ongelmien poistaminen. Uusi webmail on nyt ollut linjoilla 1,5 kuukautta ja jo tuoreeltaan käyttäjien raportoimia ongelmia ei ole vieläkään ratkaistu. Itse en vieläkään ole päässyt kirjautumaan webmailiin kännykälläni. Uskomatonta ylimielisyyttä.
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +2
  Tulipulu kirjoitti:
  Luurin oman sähköpostiohjelman käyttö ei nyt tule kyseeseen, sillä puhelimeen kulkeutuvat jo työpostit ja rupeaa muuten menemään asioiden hoitaminen hankalaksi.

  :smileyhuh: :smileyhuh:

  Nyt ei ymmärrä. :smileyundecided:

  kyllä minulla on 4-6 eri sähköpostia asennettu työ-/kotikännyille eikä mikään mitenkään estä/hidasta/sekoita niiden käyttöä ja hallintaa.

  Ne laatikot pitää vain nimetä selkeästi niiden teon jälkeen, että tietää, että tämä loota on Elisan email, tuo toinen Soneran email, tuo kolmas Lumian/Microsoftin Outlookin email, neljäs Elisan kakkos-posti jne jne.

  Sähköpostien käyttö selaimella kännyllä on kyllä mahdotonta eikä ole tarkoitettukaan niitä sellaisella käytettävän. Eli katse peiliin ja asentamaan rohkeasti ne Lumian sähköpostiohjelmat eri tileille. :smileycool:

  Osallistu keskusteluun