Kysymys

Webmail sählöposti ei lähtä viestiä

  • 3 huhtikuu 2016
  • 6 kommenttia
  • 200 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 2 kommenttia
käytössäni on elisa webmail sähköposti @kolumbus.fi. Pystyn vastaanottamaan viestejä mutta läähettämäni viestit eivät mene perille?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Luultavasti ongelma on vastaanottavassa päässä. Saako vastaanottaja muualta postia?
Olen lähettänyt postia useaan eri osoitteeseen eikä mene perille, mutta voin vastaanottaa postia ihan normaalisti. Lähetin äitini, isän ja kaverille eikä he saaneet mitään viestiä mutta heidän postinsa toimii kyllä
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hmm.. kuulostaapa erikoiselta. Ihan webmailin kautta lähettelet posteja? Näkyykö nämä viestit lähetettyjen (sent) viestien kansiossa asetuksista riippuen?
Kyllä. Viestit ovat lähetetyt kansiossa mutta ei mene perille. Lähettelin kouluaikana itselleni tiedostoja omaan postiin kyseisellä osoitteella, mutta nyt jos lähettää itselleen postia ei tule perille. Todella outoa
Ei toimi Kolumbuksen sähköposti enää minullakaan. Viestit tulevat normaalisti. Yritin lähettää viestejä, eivät menneet koskaan perille, ei myöskään löytynyt lähtevistä, nykyisin pitää käyttää gmailia, että voi olla varma viestien perillemenosta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Lisäiletkö AtteM asiakasnumerosi profiilitietoihisi, niin katsotaan tilannetta. 🙂 Onnistuuko salasanan vaihto normaalisti tuolle sinun osoitteellesi?