Win10:n sähköpostiohjelman lähtevän postin asetukset

  • 18 marraskuu 2016
  • 4 kommenttia
  • 213 katselukerrat

Hei miten saisi Win10:n sähköpostiohjelman lähtevän postin lähtemään. Olen tässä yrittänyt jos jonkinmoista asetusta, vaan ei suostu lähtemään.Minulla on saunalahden sähköposti. Elisan webmail kyllä toimii.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Oheisen linkin takaa löytyy mm. sähköpostiasetukset.


https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/sahkoposti-kotisivut/ohje/sahkopostin-asetukset/
Ei auta yhtään asiaa, minulla kaikissa win10:n laitteissa lakkasi kaikki s-postiohjelmat lähettämästä mm. Thunderbird. Tabletissa ja puhelimessa kyllä toimii. (android).
Hotmail kyllä toimii.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jokin siellä sähköpostiohjelmien asetuksissa kyllä nyt mättää, jos kuitenkin Webmaililla toimii tuo osoite. Webmail on ainoa Elisan tarjoama sähköpostipalvelu, eli noihin sähköpostiohjelmiin ei voida vaikuttaa. Tuolla Ekkun laittaman linkin takana löytyy sivua selaamalla taulukkona asetukset myös lähtevän postin palvelimelle, eli sinun pitäisi nyt niistä sähköpostiohjelmistasi tarkistaa ainakin lähtevän postin asetukset noiden mukaisiksi. 🙂 Jokin päivitys esim. on voinut nuo asetukset muuttaa sieltä, vaikka aiemmin olisi ollut ok.
Epäilen, että vika johtuu reitittimestä. Kokeilin tablettia joka toimi, ottamalla wlanin pois päältä niin tuli sama ongelma. Ei pystynyt lähettään.

Osallistu keskusteluun