Vastattu

Wippies sähköposti

  • 23 helmikuu 2015
  • 9 kommenttia
  • 4093 katselukerrat

Onko Wippies sähköposti loppunut.

En päässyt kirjaututmaan tilillini.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattimies 23 helmikuu 2015, 18:05

Ei ole loppunut, mutta jos tili on ollut käyttämättömänä jonkin aikaa, voi olla tili suljettu. Tässä vielä tarkempaa tietoa: http://yhteiso.elisa.fi/t5/S%C3%A4hk%C3%B6postipalvelut/OHJE-En-p%C3%A4%C3%A4se-kirjautumaan-Wippies-s%C3%A4hk%C3%B6postiini/m-p/431558#U431558
Katso alkuperäinen viesti

9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Ei ole loppunut. Ainakin itselläni toimii ok.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ei ole loppunut, mutta jos tili on ollut käyttämättömänä jonkin aikaa, voi olla tili suljettu. Tässä vielä tarkempaa tietoa: http://yhteiso.elisa.fi/t5/S%C3%A4hk%C3%B6postipalvelut/OHJE-En-p%C3%A4%C3%A4se-kirjautumaan-Wippies-s%C3%A4hk%C3%B6postiini/m-p/431558#U431558
Mikähän on kun en pääse kirjautumaan wippies sähköpostiini.

Olen käyttänyt sähköpostia lähes päivittäin ja roskapostia ei mulle sinne ole tullut, tiiä sitten onko voinu lähettää sitä.

Melko paljon kuiten ihan asiallista postia saan ja lähetän.

Mikä neuvoksi, olisi sähköpostissa itselle tärkeitäkin tietoja muistissa.

Tommosta vaan herjaa kun yrittää kirjautua.

Error. Please try again later.

On kerran aiemminkin muuan vuosi sitten tehnyt saman homman, ja kaverilla teki silloin pari viikkoa myöhemmin perään saman homman, tosin mulla oli silloin vain yhden päivän toimimatta ja kaverille jouduttiin ottamaan yhteyttä saunalahteen kun sillä meni useampi päivä ettei alkanut toimimaan.
Mulla alkoi sama vika eilen ja ilmoitus on ettei salasana kelpaa anna uusi salasana. Ensimmäisenä tietysti tuli mieleen että tili on kaapattu!

Soitto omaguru palveluun selitti että ongelma olisi palvelimella ja jotkin  tiliti ei toimii... Yhtäkaikki todell aikävä ongelma kun tuota wippies mailiä olen käyttänyt päivittäin ja vastaavaa palvelua ei heti tule vastaan jossa yhtä suuret liitetiedostot mahdollisia ja tallennustila. Tietysti on Gmail mutta kaiken tiedon Googlelle tallentamista en vielä suosi 😞
Käyttäjätaso 5
Wippies-sähköposteissa tällä hetkellä vikatilanne päällä. Linkki Palstan häiriötiedotteeseen:

http://elisa.to/1AhPl3h
>Wippies sähköpostipalvelussa on havaittu häiriö, jonka takia osa sähköpostilaatikoista ei toimi.

Joo, vaikuttais että nimeen omaan OSA sähköpostilaatikoista ei toimi, kaverillani toimii.

Kuhan ei käy kuin silloin viimeksi muuan vuosi sitten että sähköposti on tyhjä sitten kun sinne pääsee kirjautumaan.
Damn, alkaa näyttää pahalta:

12.3.2015 4:07 Päivitetty (klo 21:00): Häiriö Wippies sähköpostipalvelussaWippies sähköpostipalvelussa on havaittu häiriö, jonka takia osa sähköpostilaatikoista ei toimi. Vikaa korjataan parhaillaan ja arvioitu korjausaika on 13.3.2015 klo 06:00 mennessä.

Häiriön arvioitu korjausaika on muuttunut korjauksen osoituttua arvioitua haastavammaksi.

Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.

Linkki tiedotteeseen
Minulla on ollut jo pari vuotta WippiesMailin kanssa outo ongelma. Sähköpostit tulevat normaalisti kännykkään ja Thunderbirdin kautta tietokoneelle, mutta selaimen kautta en pysty kirjautumaan webmailiin ollenkaan, tulee virheilmoitus "Address and password mismatch."

Vaikka näillä samoilla tunnuksilla sähköposti siis kulkee koko ajan kännykkään ja koneelle...? 😃 Miten tällainen voi ylipäätään olla mahdollista? Olen kokeillut eri selaimia, aina sama ilmoitus.
No niin alkaa vaikuttamaan pahalta, ja on vielä perjantai 13. päivä..

Osallistu keskusteluun