Vastattu

Wippies sähköposti ei enää toimiNäytä ensimmäinen kirjoitus

142 kommenttia

Ei toimi mullakaan. Erroria vaan herjaa kun yrittää kirjautua.
Hauska vielä tämä rekisteröitymisen yhteydessä tullut: "saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin vahvistaaksesi osoitteesi" tai jotenkin näin. Enpä voi vahvistaa, kun ei pääse sinne s.postiin :(
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Wippies sähköpostiin kirjautuminen epäonnistuu nyt kaikilla. Vika on meillä korjauksessa ja toivotaan että kohta taas pääsisi kaikki sisään normaalisti. edit. lisään että kuulemma joku saattaa päästäkin sisään, mutta suurin osa ei.
On muuten pidempään ollut jos jonkinlaista probleemaa Wippiesissä. Esim. saattaa heittää pihalle ykskaks, kun vaihdat kansiosta toiseen. Noinkohan on lopun eellä tämä s.postipalvelu. Toivottavasti ei kuitenkaan..
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Minulla on kaksi Wippies -sähköpostia. Toiseen pääsen, toiseen en. Kumpaankin MyWippiesiin pääsen kyllä.
Minulla nyt toimi, uudella salasanalla. Kiitos
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Minullakin toimii nyt, vaikka en ole muuttanut salasanaa.
Hei! Ilmeisesti pitkän poissa olon johdosta en pääse kirjautumaan sisään sähköpostiin. Tarvitsen siis apuanne arvon moderaattorit.
Wippies palvelusta on siis kyse.
Käyttäjätaso 3
Jos pitkä poissaolo on kestänyt yli kolme kuukautta, on tili sulkeutunut automaattisesti. Tämä on yleisin syy, miksei pääse enää kirjautumaan wippies-tilille.
Onko uudelleen avaus mahdollista?
Käyttäjätaso 3
Koska meillä ei ole tallennettuja asiakastietoja, emme voi todentaa, että olisit todellinen omistaja. Sen vuoksi uudelleen avauskaan ei ole mahdollinen.
Tuli yhtäkkiä ilmotusta molemmilta puhelimen ja tietokoneen sähköposti ohjelmilta, että sähköpostiosoitteeni salasana ei enään kelpaa. Osoite oli kyllä ollut aktiivisesti käytössä, mutta ehkä liiaksikin, koska roskaposti oli päivittäistä. Minulla ei tiedettävästä ollut koskaan MyWippies salasanaa, vain pelkästään WippiesMail.

Oli ehkä typerää, mutta olin käyttänyt kyseistä osoitetta kaikkiin viime vuoden aikana tekemiin käyttäjätunnuksiin, joihin usein jouduin pyytämään uutta salasanaa.

Onko siis mitenkään mahdolista saada selville mitä osoitteelle on käynyt, ja ehkä jopa saada se takaisin?
Hei,

Sama juttu rahikaisella. Pääasiassa Outlookin ja puhelimen kautta olen posteja lukenut ja lähetellyt, ja eilen alkoivat kumpikin huutamaan "yhteysvirhettä".

Selaimen kautta käytän postia satunnaisesti, nyt pääsee kirjautumaan MyWippiessiin, mutta ei sähköpostiin.
Minulla ilmestyi eilen sama vika eli ilmoittaa vain error, try again later. Mitä tehdä? Käytän ao osoitetta aktiivisesti ja nyt siellä odottaa mm. Konserttilippu ym.
Hei,

Minäkin olen wippies-webmailin aktiivinen käyttäjä. Postilaatikossani on parhaillaan useita tärkeitä sähköposteja, joita ei ole missään muualla. Kirjautuminen on eilisestä asti ilmoittanut "error try avain later". Voisiko joku moderaattori pikaisesti korjata ongelman! Onko Elisalla joku sähköpostiuudistus, jossa wippies-webmail on unohdettu? Haluaisin tärkeät tiedot wippies-postistani talteen!
Ee.. toimi! ?? Missä vika??
Eilen alko vit..lla!
Erroria vaan lykkää!
Korjatkaa kiire!
Sama juttu..eilen alkoi Error try again later
Postilaatikko aktiivisesti käytössä
Sama juttu täälläkin. Muistaakseni aamulla toimi vielä, sitten päivällä pääsin kirjautumaan, mutta postit olivat hävinneet. Myöhemmin eilen tuli jo error try again later ilmoitukset. MyWippies sivulle kyllä päsee.

Toivottavasti saadaan korjattua.
Sähköposti teki lakon, eikä toimi. Olen koittanut vaihtaa salasanaakin, ei toimi.
Eipä mullakaan toimi wippies sposti. Eilen aamulla kävin viimeksi katsomassa, mutta illalla alkoi tulemaan erroria ja nyt sitten väittää että salasana on väärä. MyWippiesiin tosiaan kyllä pääsee. Laitoin MyWippiesin kautta kaikki uudet viestit tulemaan gmailiini ja se toimii kyllä, mutta tarvis päästä käsiksi niihin mun vanhoihin viesteihin... Toivottavasti toi ongelma korjataan pian!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Voisikohan johtua tästä:

12.3.2015 4:07 Päivitetty (klo 14:19): Häiriö Wippies sähköpostipalvelussaWippies sähköpostipalvelussa on havaittu häiriö, jonka takia osa sähköpostilaatikoista ei toimi. Vikaa korjataan parhaillaan ja arvioitu korjausaika on klo 21:00 mennessä.

Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.
En ole päässyt kirjautumaan wippies sähköpostiin pariin päivään??? herjaa erroria ja pyytää yrittämään uudelleen..
Eilisillasta asti odotellut että maili lähtisi pelittämään, aamulla jo pelästyneenä piti soitella maksulliseen omaguru numeroonkin että onko tili kaapattu kun pyytää uutta salasanaa mutta vastuus oli että palvelimella ongelmia...

Toivottavasti tulee nopeasti kuntoon koska 5Gt laatikossa tavaraa ja käytän usealta alustalta ja mailia tulee ja lähtee useitä kymmeniä päivässä :smileyembarrased: Eritäin huono homma mikäli nyt edes vuorokauden ajalta mailejä hukkuu tai palvelu tilttaisi kokonaan! Ei vaan ole oikein korvaavaa 8Gt laatikkoa olemassa joka sallii vielä 40Mt kokoiset liitetiedostot, Gmail kun ei ole mieluinen vaihtoehto kun en Googlelle haluaisi ihan koko elämääni jakaa...
Sama homma täällä. Nyt onnistuin ilmeisesti hallintasivun kautta sähläämään salasanankin  joetn ilmoittaa että osoite ja salasana eivät täsmää.... Osoite on

[poistettu osoite]

Osallistu keskusteluun