Vastattu

Wippies sähköposti ei enää toimiNäytä ensimmäinen kirjoitus

142 kommenttia

SAMA VIKA MINULLAKIN TOISSAPÄIVÄNÄ VIELÄ PÄÄSIN JA NYT EN ENÄÄN PÄÄSEKKÄÄN.
Se ei toimi lainkaan. Toimi aamulla vielä ja yhtäkkiä lakkasi.
Joo no ei toimi täälläkään enää....
Sama ongelma noussut jälleen kerran täällä. : /
joo ei oo pariinpäivää toiminut wippies sähköposti. ja nyt tarvis toimia muuten oon joka päivä sillä ollut
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
jone2 kirjoitti:
joo ei oo pariinpäivää toiminut wippies sähköposti. ja nyt tarvis toimia muuten oon joka päivä sillä ollut

Ainakin tällainen virhetiedote http://goo.gl/8ZRfqN
kiitti tiedosta. nyt voi sitten tehä muita hommia
Väittävät korjanneen... eipä vaan toimi. Nyt valittaa aikaisemman errorin sijasta tunnari & passi mismatchia...
Käyttäjätaso 2
Arnold kirjoitti:Mutta nyt tämä kirjautumisen hitaus ja nuo virheilmoitukset ovat lisääntyneet ja toivottavasti eivät ole tulleet jäädäkseen. Vai onko tämä tahallista, jolla koetetaan ajaa WIppies alas niin, että käyttäjät itse hylkäisivät sen, eikä Elisan tarvitse "ajaa" niin paljoa asiakkaita pois?is.

Kirjautuminen edellinen hyvin epävakaata ja ainakin hidasta (Firefox & Linux Mint 17 tai Zorin OS 9). Nyt tuli ihan uudenlainen virheilmoitus:

    500 Servlet Exception
    javax.servlet.ServletException: java.lang.NumberFormatException: For input
    string: "6320    /mail/mbx/o/n/skpwaaaa/EKS

 Tuon lisäksi n. 40 - 50 riviä lisää virheilmoituksia.

Vaan kun kokeilin kirjautua uudestaan, niin parinkymmenen sekunnin odottelun jälkeen pääsikin taas sisään.
Käyttäjätaso 2
Nyt puolestaan tulee erroria ruutu täyteen, mutta laskee kuitenkin olevinaan laatikkoon sisään. Mutta kaikki kansiot, niin saapuneet, lähetetyt kuin liitteetkin ovat tyhjiä.

Toivottavasti ei ole pysyvä tila tai saattaa pikkaisen joku hiiltyä...

Kyllä tämä on ihan uskomatonta, että Elisa kehtaa tällaista "palvelua" tarjota. Mutta mitäpä voisi odottaa firmalta, joka kuultuaan 1,90 euron maksun perimisen olevan kiellettyä, rupeaa perimään 1,89 euroa. Lapsi mikä lapsi.

edit: Ja nyt (klo 21:55) ei toimi enää ollenkaan, ei kummatkaan perheen tilit. "Error. Please try again later." 4.6.2015 on julkaistu Wippies-häiriötiedote, mutta se on olevinaan korjattu samana iltana eikä muuta ole tiedotettu.

Surkuhupaisaa. Olen käyttänyt webmaileja 1990-luvun puolesta välistä saakka eli 20 vuotta, eikä yhdenkään kanssa ole ollut juuri minkäänlaisia ongelmia ennen tätä Saunalahden Wippies:iä.
Meillä kahden wippies osoitteen kanssa kirjautumisongelma, "palvelimen salasana vaihdettu" eikä todellakaan ole itse vaihdettu?
Sama minulla kerkesin juuru tekeen oman viestiketjunkin...
http://corporate.elisa.fi/elisa-oyj/tiedotteet/tiedote/?otsikko=paivitetty-hairio-wippies--sahkopostipalvelussa&id=06348349643804&tag=corporate.elisa.fi%3Adisturbance
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Wippies-sähköpostipalvelussa on tällä hetkellä häiriö: http://yhteiso.elisa.fi/t5/H%C3%A4iri%C3%B6tiedotteet/P%C3%A4ivitetty-H%C3%A4iri%C3%B6-Wippies-s%C3%A4hk%C3%B6postipalvelussa/m-p/453805#U453805
..Just..  2010 wippies poisti itseltäni 2 meiliosoitetta, ylläpito kertoi - "emme voi palauttaa niitä". Olivat siis päivittäisessä käytössä. Nyt näyttää että wippies tosiaan on lopullisesti elisan(saunalahti ex) taholta kuopattu.. No, olenhan mä tästä *****ameilistä koittanut päästä irti.. Hyvin ovat siellä savustaneet vanhoja käyttäjiä vuosia!! Mielestäni olis ollut rehellisempää kertoa että meili suljetaan, meillä ei ole enää resursseja tai syytä pitää palveluja auki..

Nyt tosiaan on itselläkin vielä ongelma että satoihin rekkautumisiin tuli vuosina 2006-2013 käytettyä wippiestä. No, nyt sitten aloitettava rumpaa, niissä palveluissa jotka muistaa olevan wippieksen alla, uudelleen ohjaamiseksi muualle.

Alkaa olemaan muutenkin meilipalvelut jo niin kiven alla että uskon ajan olevan pikkuhiljaa otollinen avata omat serverit meilipalvelimiksi..?!  Itse ainakaan en enää juurikaan mistään löydä webbimeiliä hotmailin tai gmailin vaihtoehdoks, jotka toimis..??

Et, näihin viimeisiin sanoihin .. pitäkää viimein *****anne..;/ vit... uttaa - rockrock
Mikä tämän wippiesin tilanne nyt on? Oma osoitteeni on ollut nyt viikonlopusta telakalla ja kehotus on toki, että kokeile uudelleen myöhemmin. Alkaa kyllä pikkuhiljaa kyrsiä, sillä tuo on ollut se osoite, joka on joka paikkaan rekisteröitynä. Sinne tulee taloyhtiön kokouskutsut ja muu yhteydenpito, joten tietoja kiitos.
Käyttäjätaso 2
Jep,.. Häiriötiedotteen mukaan vika on korjattu. Tili kyllä toimii nyt, mutta 7.6. tulleet, roskakoriin laittamani viestit ovat muka uusia ja kaikki lähetetyt viestit tuolta päivältä ovat kadonneet...

Turha kuvitella, että kukaan ostaa Elisalta maksullista sähköpostia. Ilmaisia kun on netti pullollaan ja niissä ei koskaan ole ollut tällaisia ongelmia kuin Elisalla. Itsellä on ollut vähintään 15 sähköpostia kymmeneltä eri palveluntarjoalta, ainoa jonka kanssa on ollut ongelmia on Elisa-Saunalahden Wippies.
Mulla sama juttu ja on ollut jo kaksi vuorokautta. Jossain näin viestin, että asia korjaantuu tänään klo 20 mennessä, vaan eipä ole korjaantunut. Nyt kiukuttaa, koska minulla on siellä todella tärkeitä sähköposteja. Puhelinpalvelussa on niin pitkä jono, että tekee vararikon jonottaessa. Törkeää.
Hei  juu olen samaa  mieltä,  ja  todella  harmissani   nyt meneillään olevasta! Minulle on  Elisan  asiakaspalvelun (päällikkötason   nainen)  kertonut  wippies   jatkaa   toistaiseksi ( yhteydenottoni oli 2015 alussa)  mutta  lopettamisesta  ILMOITETAAN   asiakas-käyttäjille  hyvissä  ajoin kerrottiin! Hitautta   ja muuta   on ollut   minunkin  sivustolla  pitkään   joten ongelmat  eivät ole  tässä  ja nyt  esillä olevia pelkästään!

Nyt jos   tämä   puolivirallinen   osoite  ja  kaikki  postini ja viestit  katoaa   olisin  valmis  ottamaan  yhteyden Viestintävirastoon   tai  Kuluttajaviranomaisiin jotka   kyllä  samalla  tavalla  aika   turhanpäiväisiä  "suojatyöpaikassaan"  aikaansa  viettäviä,  kuten nyt kaikesta  päätellen  myös  Elisa Oyj.ssä! Olisi  kiireellistä  yhteydenoton ja  viestittelyn tarvetta   nyt jo  kovasti mullakin. 😞
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Arnold kirjoitti:
Turha kuvitella, että kukaan ostaa Elisalta maksullista sähköpostia. Ilmaisia kun on netti pullollaan ja niissä ei koskaan ole ollut tällaisia ongelmia kuin Elisalla. Itsellä on ollut vähintään 15 sähköpostia kymmeneltä eri palveluntarjoalta, ainoa jonka kanssa on ollut ongelmia on Elisa-Saunalahden Wippies.

Eikös tuo wippies ole ilmainen?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tännekin vielä linkki lisäohjeisiin, mikäli Wippies-posti ei vielä yleisen häiriötilanteen korjauksenkaan jälkeen toimi:

http://yhteiso.elisa.fi/t5/H%C3%A4iri%C3%B6tiedotteet/Korjattu-9-6-klo-14-10-10-6-klo-19-03-H%C3%A4iri%C3%B6-Wippies/m-p/454456#M2236
19-03-2015 ilmoitin, etten enää pääse Wippies-postiini. Mutta nyt 15.6.2015 pääsen. "Jippii, Jippii!", vai "Wippies, Wippies!"? Ei edes kolmea täyttä kuukautta.

Uudessa ohjeessa kerrottu postin edelleenohjauksen poistaminen auttoi minulla nyt. Aiemmin jouduin laittamaan sen päälle, kun en Wippies-postiini päässyt, että sain postini luettua. 

Kiitokset kuitenkin, tärkeintä että pelaa.

markku
tuli pari päivää sitten vastaan että Wippies s-posti ei anna kirjautua onko ongelmaan ratkaisua?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • ? laita yksärinä tuo wippies-sähköpostiosoite, niin tutkitaan tilanne : )
  • Wippies.fi mailboxista:
    En ole enään pitkäänaikaan päässyt kirjautumaan sähköpostiini sisään! Kyseinen osoite ei ole ollut minulla noin vuoteen aktiivisessa käytössä mutta haluaisin päästä keräämää. Tärkeät tietoni talteen ja sen jälkeen käydä lopettamassa vanhan osoitteeni!
    Kiitos etukäteen!

    Osallistu keskusteluun