Vastattu

Wippies sähköposti ei enää toimi


Hei!
Minulla on ollut useita vuosia käytössä Wippies sähköposti. Tämä Wippies oli aikoinaan eräänlainen wlan verkkoyhteisö, joka sittemmin aikaslailla kuivui kokoon, mutta sähköposti on toiminut tähän päivään saakka.

Olen viimeksi päässyt sähköpostiini 11. päivä ja tuon jälkeen ei ole enää onnistunut kirjautuminen webpostin kautta. Ilmoittaa vaan väärästä käyttäjätunnuksesta ja/tai salasanasta. Nämä ovat kuitenkin taatusti oikein, sillä kokeilin useammalla koneella, kännykällä jne. joissa tuo salasana ja tunnus oli kiinteästi tallennettu asetuksiin - tämä virheellinen salasana tai tunnus on siis pois suljettu vaihtoehto.

Koska tuo Wippies on osa Saunalahtea, niin voisiko joku ystävällisesti auttaa?

Onko siellä isketty lopullisesti ns. lappu luukulle vai onko kenties tilini haxoroitu?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi matiaas 5 huhtikuu 2016, 18:08

Ongelman ratkaisemiseksi kannattaa kääntyä toisen keskustelun puoleen:
https://palsta.elisa.fi/sahkopostipalvelut-11/lue-tama-ensin-jos-wippies-sahkopostin-kanssa-ongelmia-498784
Katso alkuperäinen viesti

142 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tervetuloa Palstalle mob73!

Wippies- sähköposteja ei ole lakkautettu eli ei ole lyöty lappua palvelun luukulle :)

Laitatko minulle sähköpostiosoitteen jonka kanssa sinulla on ongelmia yksityisviestinä, niin kurkkaan tilannetta.
Sama ongelma havaittu myös itsellä tänään, yritin laittaa supporttiin mailia, mutta sehän on näköjään lopetettu. Onneksi löysin tämän palstan. Spaideri sinulleko voin laittaa viestiä tuosta mailista, jos vaikka asia lähtis selviämään?
Sama ongelma, yksityisviestiä lähetetty.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tervetuloa Palstalle Duster ja Thome!

Minulle voi laittaa tietoja yksityisviestinä. Jos ei muuta,  niin nakitan muut modet tutkimaan asiaa 😛
Samaa asiaa ihmettelin tässä viikko sitten, täysin puun takaa tunnukset eivät enää toimi - pistin yv:tä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Kävin juuri testaamassa Wippies-sähköpostitilini toimivuutta. Se ei ole ollut aktiivikäytössäni enää pitkään aikaan. En ollut varma salasanasta, joten kirjauduin aluksi MyWippies-osioon, jossa kävin muuttamassa salasanan myös sähköpostitililleni. Näyttää toimivan entiseen tapaan.

Aktiivikäyttäjät tietävätkin, että Wippies.fi aloitussivulla pelkkä tunnus riittää, mutta sähköpostiin kirjautuessa tunnus on muotoa: tunnus@wippies.fi.
Hello

I hawe problems - Log in to my e-mail: ... @wippies.ee - Cant log-in, I know my password 100% but it dont work. Is samthing with server? Is my e-mail Hacked?
Waiting some info.

Best regards,
JD
Estonia
Käyttäjätaso 1
Minullakin alkanut kuukausi sitten pätkiä pahasti Wippies postit. Käytän niitä useammilla clientilla (IMAPs) ja saan jatkuvasti kaikilla "palvelin katkaisi yhteyden odottamattomasti". Tuottaa aika lailla ongelmia.

Nämä testattu 100M kuidun, Elisan 3G:n, Soneran 4G:n varassa.

EDIT: Vähän tuntuisi että IMAP kansiorakenne tai käyttöoikeudet on rikki. Todella vaikea käyttää tällä hetkellä kun clientit herjaa virheitä koko ajan.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Olen kärsinyt tuosta ongelmasta jo alusta alkaen. Silloin ongelmaksi kerrottiin palvelimella olevan uuden ominaisuuden, jota käytetty postiohjelma ei tue oikein. Tuon palvelun tai ominaisuuden nimi on imap idle push. Tai jotain tuon suuntaista. Eli palvelin ilmoittaa postiohjelmalle kun postia tulee ja postiohjelman ei tarvitse kysellä aika ajoin että onko postia. Tiettävästi tämä yhteys katkeaa, kun sovellus ei toimi halutulla tavalla.
Kun Wippies-mailista keskustellaa, kysyisin omasta ongelmastani:

Wippies-mail on muuttunut hiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaksiiiiiiiiiii! Joskus toimii nopeastikin mutta useimmiten hitaasti.

Muutos on tapahtunut jo kaun sitten.

Siis 'inbox'-näkymä samoin kuin yksittäiset mailit avautuvat hitaasti.

Verkkoliittymästä ei ole kiinni, muut email liittymät toimii liukkaasti, myös vanha Saunalahden/ Jippies'n 'pp.nic.fi'-liittymä.

Käytän yksinomaan selaimena Firefoxia linuxin alla.

Onko Elisa lopettamassa Wippies-palvelun kuristamalla sen?

Minulle harmillista koska olen käyttänyt/jaellut tätä email-osoitetta laajalti ja vaihtaminen siitä pois on aikamoinen homma.
Käyttäjätaso 3
Wippies sähköpostin toimivuudesta emme ole saaneet vikailmoituksia ja palvelu näyttää toimivan normaalisti. Oletko testannut esimerkiksi välimuistin tyhjennystä? Me ei täältä palvelua kuitenkaan "kuristeta" millään tavalla. 🙂
Cachen tyhjennys näyttää auttavan! Vaihteleva hidastelu selittyy tällä.

Kiitos neuvosta
Moi!

Wippies sähköpostini ei enää toimi.

Onko moderaattoria paikalla?

Sähköposti on ollut käytössä monta vuotta, mutta ei vaan onnistu kirjautuminen. Sama salasana ollut käytössä iät ajat, joten ei johdu siitä etten muistaisi sitä enää.

Tulee vaan ilmoitusta: 

Address and password mismatch.
Check email address and make sure caps lock is off
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Hei elosyys,

Ja tervetuloa Palstalle! Lähettäisitkö vaikka tuon wippies -sähköpostiosoitteesi minulle yksityisviestinä, niin voin tarkastaa tilannetta. Katsotaan sitten, mitä voisimme tehdä 🙂
Moi!

Laitoin yksityisviestin.
Hei!

Meillä sama ongelma, wippies sähköposti ei toimi. Käyttäjätunnus ja salasana eivät kelpaa, vaikka varmasti salasanat ovat oikein. Mitä teen?
Laitoin yksityisviestiä myös.
En myöskään pääse enää sähköpostiini. Salasana tai käyttäjätunnus väärin. Ei oikeasti kyllä ole.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tuli tätä Wippies-ketjua uudelleen selatessa mieleen sellainen, että Wippies-laatikoissa on sellainen ominaisuus että ne sulkeutuvat automaattisesti mikäli ovat käyttämättä yli 3 kuukautta. Se on sangen yleinen syy miksi laatikot sulkeutuvat.
Saisinko saman asian kanssa apuva? laitan yv:tä
Hei!

Nyt on sama ongelma alkanut riivaamaan wippiesin sähköpostiosoitettani myös. Osoite on ollut ihan jatkuvassa käytössä eiliseen asti, mutta tänä aamuna se ei enää toiminut. Laitan yv:tä
En pääse enää sisään wippies sähköpostiin. Tulee vaan error, try again later... Tarviis apuja!
Hei, minullakin on sama ongelma aamusta alkaen. En voi kirjautua sisään. Yritin kyllä vaihtaa salasanan, mutta uudella salasanallakin ei toimii.

Saisinko minäkin apua, miten voi kirjoittaa tuon yksityisviestin?  
ei toimi täälläkään. eilen toimi
Ei toimi ei.

Osallistu keskusteluun