Wippies -sähköpostin kaappaus ja tuho

  • 22 helmikuu 2017
  • 5 kommenttia
  • 367 katselukerrat

Moro!

Viime viikonloppuna oli useamman päivän katko Wippies -sähköpostissa ja sen piti aueta toimimaan osoitteessa: webmail.elisa.fi

Ainakaan omalla kohdallani ei toimi ja salasanan muistan oikein varmuudella, koska olen useasti sitä käyttänyt verkon kautta wippies -sähköpostissa käymiseen.

Asiakaspalvelu väittää, että olen unohtanut salasanan, eikä mitään ole tehtävissäni sähköpostilaatikon palauttamiseksi, koska hetuani ei ole sähköpostiin liitetty.

Minun on vaikea uskoa tätä todeksi. Olkoon sähköpostini, johon minulle ei ilmeisesti enää koskaan ole pääsyä, ikuisesti tunnukseni palstalla.

Kiitos Elisa. Menikö hyvin?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Siis sähköpostilaatikkohan on siis ihan olemassa. Se ei ole mihinkään kadonnut. 🙂 Sitä ei siis mitenkään täytyisi palauttaa.
Kirjautumistietoihin tämä muutos ei vaikuttanut vaan laatikko toimii samoilla tiedoilla kun ennenkin. Oliko sulla tallennettuna selaimeen se salasana Wippiesin sivuilla? Jos oli niin tarkista vielä salasana. Voit metsästää sen selaimen asetuksista: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/ohje/tallennettu-salasana/

Sähköpostin salasanaa ei tuosta mainitsemastasi syystä ole mahdollista tehdä. Ilmeisesti sinulle on jätetty asiasta vielä soittopyyntökin, joten sinuun tullaan asian tiimoilta olemaan vielä yhteydessä.
Ei teistä ole apua. Väitetään vaan ettei kirjautumistiedot muuttuneet, mutta muuttui ne. Sana vastaan sanaa sitten vaan. Turha väittää minulle, että syötän väärää salasanaa, koska siitä ei ole kyse. Oikea salasana vaan ei toimi ja ihan turha hymiöidä sähköpostilaatikon olemassaololla, koska minulle se on "tuhottu", jos minua sinne ei voi ikinä mitenkään laskea enää.
Nyt minulle soitettiin ja kerrottiin, että laatikko on suljettu, koska sieltä on lähtenyt roskapostia ja sitä myöten sitä ei enää avata. MUISTIN SIIS SALASANAN OIKEIN, mutta jonkun mystisen roskapostin takia et saa ikinä sähköpostiosoitettasi takaisin ja mukavaa päivänjatkoa.

"Wippies-sähköpostisi muuttuu helppokäyttöiseksi Elisa Sähköpostiksi"

Ei muuttunut, vaan tuhottiin tylysti ja haistateltiin kauniisti päälle. Kuulemma jokainen operaattori voi vastaavassa tilanteessa sulkea postilaatikon. JAHA. Jännä, ettei mitään roskapostiongelmaa minulla ollut ennen viime viikonlopun RYÖSTÖÄ.
Päivitys:

Palstatiimi vastaili ja koska aikoinaan olin Wippies Homeboksin tilatessani antanut syntymäaikana, niin minut saatiinkin tunnistettua ja sitä myöten myös sähköpostilaatikko pelastettua. Janikalle Palstatiimiin vielä erityiskiitos sujuvasta toiminnasta, jota oli chatissa ja puhelimessa jo moneen kertaan minulle vakuuteltu mahdottomaksi toteuttaa.

Näin tämä homma olisi pitänyt toimia jo alusta pitäen. Asiakas on arvokas, vaikkei kuukausimaksuja firmaan jatkuvasti maksaisikaan.

Vielä mietin, että näitä asiakkaita, joilla ei ollut hetu yhdistettynä Wippies -tiliin, olisi ollut asiallista tavoitella etukäteen ja järjestää jokin tunnistautumismahdollisuus. Silloin olisi varmasti monelta mielipahalta vältytty.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Eipä mitään, oli ilo olla avuksi! :8

Niinhän se on, että anonyymien laatikkojen kanssa tulee olemaan ikävempiä tilanteita. Onneksi kuitenkin tilanteessasi tarkistimme asian ja tarvittavat tiedot löytyivät. 🙂

Osallistu keskusteluun