Vastattu

Browsing Protector lisätty Chromeen ja toinen laajennus

  • 16 syyskuu 2015
  • 5 kommenttia
  • 1362 katselukerrat

Otettuani Tietoturvan käyttöön tuli maininta toisesta laajennuksesta. Valintalaatikoissa oli 1) Ota laajennus käyttöön ja 2) Poista Chromesta. Kumpaa laajennusta tarkoitetaan (sitä toista vai lisättyä) kohdassa 1) ja kumpaa kohdassa 2)?

Miten voin tarkastaa/korjata valintani? (Kun ohje on moniselitteinen ehdotan sen tarkentamista.)
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Staplepexi 21 syyskuu 2015, 18:53

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Yleensä F-Securen turvapakettia asennettaessa ilmeastyy Chromeen ilmoitus, jossa viitataan nimen omaan F-Secure browsing protectioniin, joka kuuluu turvapakettiin. Tämä pyyntö tulisi siis hyväkysä. En tässä yhteydessä oikein tiedä mikä tuo toinen laajennus sitten voisi olla 🙂
En havainnut Chromen laajennusten joukossa (yhteensä kymmenkunta) mitään F-Secureen viittaavaa (pitäisikö näkyä?). Eli poistanko Tietoturvan, ja asennan sen uudestaan? Toki haluan Browsing Protektor-laajennuksen toimintaan.
Käyttäjätaso 4
Kokeile nyt aluksi poistaa Tietoturva ja asentaa sitten uudelleen. Uudelleen asennuksen yhteydessä pitäisi päästä laajennus lisäämään / muokkaamaan 🙂
Poistin Tietoturvan ja asensin uudelleen, tällä kertaa ei tullut mitään mainintaa Browsing Protectorista. Kuinka tiedän, että se on päällä?
Käyttäjätaso 3
Testaa tästä http://unsafe.fstestdomain.com/

Osallistu keskusteluun