Vastattu

Elisa tietoturvan asennus epäonnistuu

  • 28 lokakuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 2039 katselukerrat

Elisa tietoturvapalvelu lakkasi toimimasta ja jouduin poistamaan sen elisan poistotyökalulla. Tämän olen joutunut tekemään kerran aikaisemminkin. Tietoturvan uudelleenasennus ei kuitenkaan onnistu vaikka miten yrittäisin.

Asentaa aikansa ja aina tulee "asennus epäonnistui" ennenkuin pääsee syöttämään tuotekoodin. Mitä on tehtävissä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi KooMikko 29 lokakuu 2015, 21:54

Poistojen jälkeen tietsikan buuttaus (!) ja ccleanirilla puhdistus. Buutti ja vasta sitten uusi yritys asentaa tietoturvaohjelma uusiksi.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Melkeinpä kannattaisi kokeilla ladata ilmainen Ccleaner ja putsata sillä rekisterit. Jos vanhasta asennuksesta on jäänyt jotain kummittelemaan koneelle, ei uusi asennus välttämättä onnistu ilman ongelmia.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • ? Ja jos koneella on aiemmin ollut F-Secure, aja hiedän oma poistotyökalunsa (löytyy esim täältä: https://community.f-secure.com/t5/Security/F-Secure-Uninstallation-Tool/td-p/31265). Muillakin tietoturvafirmoilla on vastaavat poistotyökalut omille tuotteilleen, jos tiedät että koneella on aikaisemmin ollut jokin muu tietoturva 🙂
  • Käyttäjätaso 7
    Kunniamerkki +2
    Poistojen jälkeen tietsikan buuttaus (!) ja ccleanirilla puhdistus. Buutti ja vasta sitten uusi yritys asentaa tietoturvaohjelma uusiksi.