Vastattu

Elisa Tietoturvapalvelun vaihto Turvapaketiksi

  • 14 joulukuu 2015
  • 1 kommentti
  • 540 katselukerrat

Minulla on Elisan Tietoturvapalvelu käytössä nyt kolmella kotikoneella. Jos vaihdan yhteen Turvapaketin, niin toimivatko kaksi muuta vanhalla versiolla vai pitääkö kaikki vaihtaa samalla kertaa? Takaraja vaihdollehan on muuten 31.5.2016.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 14 joulukuu 2015, 09:19

Toimivat kyllä, mikäli haluat maksaa kahdesta eri tietoturvasta sen sijaan, että maksaisit vain yhdestä.Kannattaa siis tehdä siten, että otat Turvapaketista version, jonka laitekanta kattaa kaikki laitteesi. Vanha Tietoturvapalvelu kannattaa tässä tapauksessa irtisanoa.Joudut tietenkin poistamaan jokaiselta koneelta tuon vanhan Tietoturvapalvelun asennuksen ja asentamaan Turvapaketin tilalle. Tämä siksi, että kyseessä on kaksi täysin erillistä ohjelmaa.
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Toimivat kyllä, mikäli haluat maksaa kahdesta eri tietoturvasta sen sijaan, että maksaisit vain yhdestä.

Kannattaa siis tehdä siten, että otat Turvapaketista version, jonka laitekanta kattaa kaikki laitteesi. Vanha Tietoturvapalvelu kannattaa tässä tapauksessa irtisanoa.

Joudut tietenkin poistamaan jokaiselta koneelta tuon vanhan Tietoturvapalvelun asennuksen ja asentamaan Turvapaketin tilalle. Tämä siksi, että kyseessä on kaksi täysin erillistä ohjelmaa.

Osallistu keskusteluun