Elisa turvapaketti poistamisen estäminen.

  • 13 elokuu 2017
  • 4 kommenttia
  • 1479 katselukerrat

Turvapaketti on muuten hieno, mutta nää nykyajan muksut tajuaa poistaa koko ohjelman kännykästä, niin avot, lapsilukko ei ole enään ongelma.

Kuinka estää ohjelmien poisto? Puhelin on huawei p8 lite. En löytänyt "rajoituksia" puhelimen valikoista. Omenavehkeissä tämä onnistuu noin sekunnissa. Dear palsta, please help.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Ainakin originaalissa F-Secure Safessa on mahdollista määrittää ns. turvakoodi, joka pitää antaa, jotta sovelluksen voi poistaa laitteesta. Ilman turvakoodia sovelluksen poisto ei onnistu.

Tiedä sitten, onko tuossa Elisan variantissa kyseistä mahdollisuutta ja jos on, toimiiko se oikeasti.
En ainakaan löytänyt kyseistä valintaa tuolta asetuksista. Ohjelmallahan ei tee mitään, jos poistoa ei saa estettyä.
Niin,sekään ei poista kokonaan ongelmaa jos pääsy puhelimen asetuksiin on sallittu ja normaalistihan se on jos sitä ei ole estetty jollain ohjelmalla.Meillä loppu lasten omat "säädöt" kun vaihdoin laitteisiin (puhelimet,tabletit) toisen valmistajan softan ja sen lisäksi erilliseen toiseen sovellukseen (toimivat yhdessä) joka estää pääsyn laitteen asetuksiin jos ei tiedä koodia.Sovelluksella voi itse valita mihin laitteen ohjelmiin on pääsy ilman koodin pyyntöä.Lisäksi ohjelma ottaa kuvan jos joku yrittää poistaa lukituksen.Salasanan nollaamispyyntöön kannattaa myös vaihtaa jokin muu kuin isäntälaitteessa oleva sähköpostiosoite.Tärkeintä on että laitteen asetukset on suojattu koodilla ja ohjelma on laitettu toimimaan laitteen järjestelmänvalvojana,niin asennusta ei voi poistaa ilman koodia.
Niin. Applehan on ratkaissut ongelman lisäämällä "rajoitukset" valikon asetuksiin, sillä saa koodin taakse ohjelmien asennukset ja poistot. On nää androidit AIVAN hanurista. Ei riitä aika/kärsivällisyys asennella miljoonaa erillistä appia ja tapella niiden käytön kanssa..

Miksi myydä lapsilukkoa, jonka lapsi osaa poistaa? Voiko ohjelman asennuksen suojaus olla teknisesti mahdotonta? Vai mikä tässä nyt mättää?

Osallistu keskusteluun