Vastattu

en saa suljettua ponnahdusikkunaa, vaikka olen sulkenut koko koneenkin välillä

  • 5 heinäkuu 2016
  • 4 kommenttia
  • 346 katselukerrat

  • Keskustelija
  • 5 kommenttia
klikkasin face bookissa videota, josta aukeni ponnahdusikkuna. google play ilmoitti minun puhelinnumeroni voittaneen elisa oyj:n kautta jotakin. en halua klikata siitä OK:ta, mutta se ei päästä minua poistumaan sivulta millään konstilla. mitä teen?

aloitin jo kerran saman keskustelun, jossa selvisi että elisalla ei todellakaan ole käynnissä tällaista kilpailua, mutta en saanut tähän poistumisongelmaan vastausta.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 5 heinäkuu 2016, 11:48

Kokeilepa seuraavia:

- Lataa ja asenna Ccleanerin ilmaisversio ja putsaa sillä kone oletusasetuksilla. Putsaa myös rekisterit virheistä samassa rytäkässä.

Auttoiko?- Lataa ja asenna Malvarebytesin Anti-Malveren ilmaisversio ja skannaa sillä kone läpi käyttäen parhaita asetuksia ja täydellistä skannausta (tässä saattaa mennä pidempikin tovi).

Auttoiko?
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Kunniamerkki +3
Onko jollain toisella palstalaisella ollut samaa tilannetta ja osaisi auttaa? Itse en ole moista nähnyt niin en osaa tarkkaan opastaa. Useimmiten noista löytyy jokin pieni sulkurasti oikeasta yläkulmasta tai sitten klikkaamalla näyttöä ohi sen kyseisen ponnahdusikkunan se menee pois näkyvistä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Siis, onko kyseessä puhelin vai tietokone? Viime ketjussa kerroit, että tietokone. Nyt kuitenkin viittaat puhelimeen. Hankala neuvoa, kun et kerro tarkasti missä ja millaisessa laitteessa ongelma on.

Jos ongelma vaivaa vain Androidin Facebook-sovellusta, poista sovellus ja asenna uudelleen.

Kuten tuolla edellisessä ketjussa myös pariin kertaan kehotettiin, niin ota kuvankaappaus tai sitten ihan kännykän kameralla kuva tuosta huijausilmoituksesta ja postaa tänne.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kokeilepa seuraavia:
- Lataa ja asenna Ccleanerin ilmaisversio ja putsaa sillä kone oletusasetuksilla. Putsaa myös rekisterit virheistä samassa rytäkässä.
Auttoiko?

- Lataa ja asenna Malvarebytesin Anti-Malveren ilmaisversio ja skannaa sillä kone läpi käyttäen parhaita asetuksia ja täydellistä skannausta (tässä saattaa mennä pidempikin tovi).
Auttoiko?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Onko se saman tyylinen, kuin tässä Sonera Klaanin esimerkissä? Samantyyppinen vaikuttaa leviävän ainakin Soneran nimissä.

http://klaani.sonera.fi/t5/Asiakkuus-Omat-Sivut-Sonera/Huijauksia-Soneran-nimissa/m-p/129388/highlight/false#M2320

Osallistu keskusteluun