Vastattu

F-Secure ja F-Secure SAFE

  • 16 maaliskuu 2017
  • 6 kommenttia
  • 1581 katselukerrat

Tässä ihmettelin vain että on markkinoilla SAFE versio antiviruksesta ja Elisalla tilasin kerran, ollu tavallinen F-Secure. Niin mitä eroa näillä sitten on ?
Käytössä SAFE versio (ostettu valmistajan sivulta). Haluasin kaikki samasta paikasta eli Elisalta. Miksei ole SAFE tuotetta? Onko tulossa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 16 maaliskuu 2017, 23:15

Elisalla tämä tuote kulkee nimellä Turvapaketti. On siis käytännössä sama tuote kuin F-Secure Safe.Tosin, joissain tilanteissa aito F-Secure on toiminut paremmin kuin Elisan variantti.
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Elisalla tämä tuote kulkee nimellä Turvapaketti. On siis käytännössä sama tuote kuin F-Secure Safe.

Tosin, joissain tilanteissa aito F-Secure on toiminut paremmin kuin Elisan variantti.
Kiitos vastauksesta !
Tosin, joissain tilanteissa aito F-Secure on toiminut paremmin kuin Elisan variantti.
Samasta syystä on hankittu suoraan F-Securelta puhdas versio.
Kysymys mistä turvaohjelma puhelimeen?? Apua, tietääkö kukaan mitä voisin asentaa turvaohjelmana windows-puhelimeen edullisesti?
Oli käytössä F-securen Safe, jota Elisan turvapaketti mainosti kauppakeskuksessa toissa päivänä vielä. Sain F-Securelta vahvistuksen My Safe läppärillä ok, mutta aiemmin puhelimeen asennettu Safe ei enää tue Windowspuhelinta. Ilman suojausta. -Mitä otan tilalle ilman että taas saan maksaa huikeita? Nokian puhelinlaite ja Windows, Outlook käytössä ( muuten pätki kaikki MS O 365 lähetykset pari päivää Microsoftin ohjelmistojen kaaduttua maailmalla). - Osaako joku neuvoa asap, olen uhan alla tässä hyökkäysten maailmassa. Operaattorin edustaja ei ilmoittanut kuin asiakaskirjeellä että F-Securen Safe ei tue Windowspuhelimia enää. ( Asia, jonka itse ilmoitin paketteja myyvälle palvelupisteelle Vantaalla).
Käyttäjätaso 7
aiemmin puhelimeen asennettu Safe ei enää tue Windowspuhelinta.

Tietoturvaohjelmisto Safe ei ole koskaan "tukenut" Windows-puhelinta. Eikä mikään muukaan turvaohjelmisto. Ainut mikä niissä on toiminut, on ollut pakettiin kuuluva turvaselain.

Windows-puhelin ei tarvitse turvaohjelmistoa, eikä siihen ole sellaista saatavissa.
Kiitos kv36 hekku1:n ja minun opastuksesta !

Lähetin jo kyselyn F-Securellekin asiasta, koska tämäkään ei kuulunut omiin tietämykseeni. Kerron mahdollisen vastauksen myöhemmin.

Asia ei edes koske minua, mutta tuttavapiirini pc-laitteita ylläpitävänä asia kiinnostaa, koska siitä tulee kuitenkin useita tiedusteluja.

Oma ylläpitämäni puhdasrotuinen MySafe rinki on 12 päätelisenssiä viidessä toimintaryhmässä. Vuotuinen laitekohtainen yksikköhinta on koko MySafen markkinoilla-oloajan pudonnut käyttäessäni F-Sec:n asiakasedut hyödykseni ja samalla päässyt treenaamaan minulle uusia suojaustekniikoita ja niiden soveltuvutta vanhoihinkin koneisiin.

Eniten hyötyä olen saanut jo kolmen lisenssin alkuasiakkaana F-Sec:n hintaan sisältyvästä parhaasta ongelmaratkaisupalvelusta ja vaikeammista lisenssisiirroista aina yhden ja saman tavis-suomikielisen ääni+teksti-chat-istunnon aikana tapahtuneella taitavalla TeamWiewer ohjannalla etä-opastuksineen. Kaikesta tästä toiminnasta olen saanut vielä tarkan tapahtumaselostuksen emailiini aivan heti. Paremmin ja asiakasystävällisemmin ei asioita voikaan hoitaa, joten jälleen Iso Kiitos F-Securelle !

Elisankin kuuluisi tällaisesta liiketoiminnasta ottaa oppia, koska tämä kaikki sisältyy asiakashintaan.
Jäisi nuo palstojenne alatyyliset lähes jokapäiväiset haukkumisetkin vähemmälle, joihin moderaattorinne joutuu turhaan syventymään tehokkaalla työajallaan. - Vrt. F-Sec:n palstoilla ei noita ikäviä pyrskähdyksiä kovin usein näy, mutta Elisalla se näkyy olevan arkea, joten kannattais nyt hiukka miettiä firmanne toimintajuonta ja dealereittenne todellisia taitoja asiakaskohtaamisissa.

Älkää edes yrittäkö haalia mitään F-Securen positiivisia ansioita omaan negatiiviseen piikkiinne, kuten ylläoleva keskustelu osoittaa. Täytyykö myyjänne ensisijaisesti salata asiakkaalta ohjelmalähteenne todellinen tekijä sanailemalla yrityspoliittisesti kannaltanne oikein?

Dj-God: Kiitos tarkasta täsmennyksestä.
Polarica ja hekku1 : Onko myynti-, osto-, tai tiedustelutilanteessanne Elisa-dealer kertonut SAFE:n olevan kokonaan F-Secure-tuote, vai onko Teille kaupattu sitä Turvapaketti-Elisa-tuotteena ?
Turvapaketti-myyjänähän Elisa on kokonaan henkilökuntineen vastuullinen tuotteen yksilöllisestä toimimattomuudesta tai soveltumattomuudesta ja tiedottamisista täysin omin voimavaroin, koska Elisan kassaan mahdolliset maksunne on tilitetty. F-Securella ei ole minkäänlaisia asiakkuusvelvoitteita Elisan läpi. Älkää antako hypyttää itseänne, ainakaan ilmaiseksi.

Luottamushan menetetään vain kerran.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tässä ihmettelin vain että on markkinoilla SAFE versio antiviruksesta ja Elisalla tilasin kerran, ollu tavallinen F-Secure. Niin mitä eroa näillä sitten on ?
Käytössä SAFE versio (ostettu valmistajan sivulta). Haluasin kaikki samasta paikasta eli Elisalta. Miksei ole SAFE tuotetta? Onko tulossa?


SAFE sisältää muutakin, kuin pelkän virusturvan (Antivirus). F-Secure myy pelkkää Antivirusta erikseen.

Halvimmalla SAFEn saa Hulluilta Päiviltä.

Osallistu keskusteluun