Vastattu

Fc-secure päiv. ei toimi. "Päivitystarkastus epäonnistui. Yhteys aikakatkaistiin."

 • 30 tammikuu 2015
 • 5 kommenttia
 • 2423 katselukerrat

Hei!

Fc-securen automaattinen päivitys ei toimi. Antaa virheilmoituksen "Päivitystarkastus epäonnistui. Yhteys aikakatkaistiin."  Missä vika, miten toimin?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattimies 3 helmikuu 2015, 14:16

Hyvä, että nyt toimii! 🙂
Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
mitentoimin kirjoitti:
Hei!

Fc-securen automaattinen päivitys ei toimi. Antaa virheilmoituksen "Päivitystarkastus epäonnistui. Yhteys aikakatkaistiin."  Missä vika, miten toimin?

Ensimmäinen toimisi voisi olla edes alkeellisten lisätietojen antaminen, jolloin vastaaminen olisi helpompaa. Ei nuo kiinan halppis kristallipallot oikein anna selkeätä kuvaa asiasta/ongelmasta.

Kyse F-Securen tietoturvasta vai Elisan tietoturvasta vai Saunalahden tietoturvasta?

F-Securenhan nuo kaksi viimeistäkin on, mutta...

Onko toiminut aiemmin hyvin? Vai loppuiko päivitykset kesken mitään ihan itsekseen? Vai asentelitko/teitkö jotain samoihin aikoihin? Tietokoneesi käyttäjärjestelmä? Eli Windos joku?

Netti toimii? Kiinteä vaiko mobiili?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Kokeilitko poistaa ja asentaa tietoturvaa uudestaan?

  KooMikko'n lisäkysymyksiin voisit myös vastailla, jotta voidaan tarkemmin rajata ongelmaa 🙂
 • Hei!

  Lisäkysymykset olivat tarpeen, tällainen tumpelo, kun on asialla, sorry 😉 Netti toimi muuten ok, mitä nyt hieman hidasteli, mobiililaajakaista käytössä, en asennellut mitään samanaikaisesti, Windows 7, Saunalahden liittymä ja sen kautta F secure... ongelma jatkui noin vuorokauden ajan. Jossain vaiheessa vaihtoi herjaa ja alkoi ilmoittelemaan, ettei saa yhteyttä päivityspalvelimeen, sitten vaihtoi virheilmoituksen "päivitysongelmia ?? " en enää muista mitä herjasi, mutta summa summarum, ongelma korjaantui itsekseen noin vuorokauden kuluessa. Kavereilta kuulin, että muillakin samoja ongelmia toisella puolella Suomea ( sen tarkempaa en sitten kysellyt).

  Nyt siis toimii ja tämä tumpelo on tyytyväinen.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Hyvä, että nyt toimii! 🙂
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki
  syynä saattaa olla   ihan päivityspalvelimen ruuhkasuus tai oman netin  hitaus  tai  joku muu harmiton juttu   ei noista kannata välittää jos   häiriö ei kestä   max muutamaa päivää pitempään  kyllä mullakin  noita välillä tulee  ei usein mut kuitenkin 

  Osallistu keskusteluun