Häirikkö

  • 24 joulukuu 2019
  • 3 kommenttia
  • 1517 katselukerrat

Kuinka saan selvitettyä kuka piru mua vainoaa soittaa kokoajan erinumeroista lähettelee ihme paketteja kuriiripalveluja käyttäen vaikka estäs nron niin hetken päästä eri numero ja eri maakin tehnyt kiusaa jo vuoden 


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1

Kuinka saan selvitettyä kuka piru mua vainoaa soittaa kokoajan erinumeroista lähettelee ihme paketteja kuriiripalveluja käyttäen vaikka estäs nron niin hetken päästä eri numero ja eri maakin tehnyt kiusaa jo vuoden 

Hei!

Tuleeko sinulle siis fyysisesti paketteja ja kuriiripalveluja, vai tarkoitatko noita huijaustekstareita, että paketti on saapunut/jumissa, ja pitäisi maksaa x summa rahaa huijareille?

 

Jos joku tehtailee oikeasti tilauksia nimissäsi, niin se on poliisiasia.  Kannattaa olla tosiaan viranomaisiin yhteydessä ja myös noihin oikeisiin firmoihin, että joku tehtailee sinun henkilötiedoilla tilauksia.

 

Jos taas on noista huijausviestistä kyse, niin välttämättä et voi yhtään mitään asialle. Numeron vaihtaminen voi auttaa, mutta jos numerosi on jollekin roskapostituslistalle joskus päätynyt, sen pois saaminen on miltei mahdotonta. Henkilötiedot ovat verkkorikollisten piirissä kauppatavaraa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4

Jos numeroa lähtee vaihtamaan, kannattaa uudesta numerosta tehdä heti täysin salainen. Näin numeroa tai muita tietoja ei saa kaivettua esiin esim. numeropalvelujen kautta.

 

Oma numero on salainen, eikä puhelinmyyjätkään kiusaa. Soittoa tulee ehkä kerran tai pari vuodessa. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Hei. Hyvää iltaa.

Mikäli psykopaatti häiriköi sinua loputtomine viesteineen, etenkin exät monesti tekevät niin, katkeroituneet sellaiset . Silloin voisi tulla kysymykseen lähestymiskiellon hakeminen poliisin kautta. Lähestymiskielto koskee niin kotikulmillasi oleilua, liikkeittesi seurantaa kaupungilla kuin esimerkiksi Facebook-vakoilua tai tekstiviestintää. Kenenkään ei pitäisi ollla vainottu.

Toinen tapa, ja omalla kohdalla todettu varsin toimivaksi, että kun ex yrittää “imuroida” tauon jälkeen viestillä DNA:n liittymääni, en vastaa. En vastaa vaikka niitä tulee lisää ja ne muuttuvat todella aggressiivisiksi. Sinua saatetaan uhkailla maineesi menettämisellä. Tähän psykopaatti voi ryhtyä jos mikään muu ei tehoa. Jos suhde on ollut läheistä, niin kurjuutta tiedossa.

Psykopaatti voi mennä eron jälkeen niin hulluksi, että alkaa tilailla palveluita ja lehtiä nimissäsi. Tarkoitus on että voit yhtä huonosti tai huonommin kuin he voivat. Muutto kauemmaksi psykopaatista, esim. 250 kilometrin päähän, puhelinnumeron vaihto ja salaisena pitäminen, sekä muutto toiseen paikkakuntaan salaisine tietoineen voi auttaa. Ehdoton tietojenluovutuskielto.

Kiellä tuttujasi luovuttamasta tietojasi kenellekään.

Jos psykopaatti jää yksin, hän voi käyttää tuttujasi hyväksi manipuloimalla heidät. Tärkeintä on, että mikäli jotain kautta narsisti pääsee luoksesi, niin ainoa tapa on käyttää ns. Grey rock -metodia. Älä kerro henkilökohtaista, älä ole kiinnostunut, ja ennen kaikkea vastaa lyhyesti ja tunteettomasti. Grey rock -metodi toimii, koska narsisti ei saa sitä kautta enää syöttejä.

Olen todella pahoillani että sinua vainotaan. Onneksi keinoja taisteluun on.

Saatat joutua kärsimään tuskasta tällaisen häirikön kanssa, ja pidän sinulle tyhjää tilaa, missä voit antautua hyvinvoinnille joka voittaa. Se vaatii vähemmän lujuutta ja tarjoaa enemmän. Älä pelkää, pelko on vain mielen funktio. Tee mitä sinun täytyy, että huomenna on paremmin.

Nyt soi Retrospect - Visualize (Radio Edit).

Osallistu keskusteluun