Kysymys

Haluaisin tietää miten saan maksamani turvapakettimaksun takaisin kahdeksalta kuukaudelta 8 x 2,90 k

  • 5 marraskuu 2015
  • 5 kommenttia
  • 1425 katselukerrat

Haluaisin tietää miten saan maksamani turvapakettimaksun takaisin kahdeksalta kuukaudelta 8 x 2,90

Kävi siis ilmi ettei kyseistä pakettia voida Maciin asentaa lainkaan. Olen kysellyt asiasta palstalla. Ei apua. Käynyt kolmasti Elisa shopissa ( varsinainen valeitten pesä!!!) ei apua  Myöskään roskapostisuodatin ei toimi. Sen laskutus toki toimii!!!

Mikä olisi järkevämpi operaattori.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Vieläkö sinä tätä vatvot? Se ei ole operaattorin vika, jos tilaat palvelun vaikka et sitä pysty hyöydntämään. Sinä olet tehnyt sopimuksen ko. palvelusta, ja olet velvollinen maksamaan kuukausimaksun niin kauan kuin sopimus on voimassa, riippumatta siitä käytätkö ko. palvelua vai et.

Jos kyse on edelleen samasta laitteesta kuin heinäkuussa, niin se ei ole Mac. Mäkkeihin voi asentaa turvapaketin, ipadiin ei.

edit. ai niin, sulla on myös airbook: Siihen turvapaketin tosiaan saa asennettua, ja aiheesta on selkeät ohjeet asiakastukisivuilla. Mutta tämä ei tainnut olla enää ongelma...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Laskutuksen saa poikki (= tilaus irtisanotaan -> tuote/palvelu ei enää käytettävissä) ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Sen varmaan oletkin jo tehnyt, toivottavasti.

Maksetuista laskuista kuitenkaan on turha odottaa rahoja takaisin. Silloin kun olet tehnyt tilauksen, olet tehnyt myös itsestäsi velvollisen maksamaan kyseisestä tuotteesta/palvelusta aiheutuvat kustannukset. Jos olet tilannut tuotteen, tutustumatta sen ominaisuuksiin ja yhteensopivuuksiin etukäteen, ei se ole operaattorin vika. Eikä se myöskään muodosta operaattorille velvollisuutta hyvittää tuotteesta/palvelusta aiheutuneita kustannuksia.

Jatkossa kannattaa ensin tutustua tuotteiden ja palvelujen ominaisuuksiin sekä yhteensopivuuksiin ennen tilauksen tekemistä. Tämä pätee kaikkiin operaattoreihin, verkkokauppoihin yms. jälleenmyyjiin (myös yksityiset myyjät).
Vatvon kyllä, enkä viitsi noin töykeään viestiin vastatakaan.

Olen peruuttanut meilitse ja Elisashopissa typerän turvapaketin kolme kertaa.
Hei

Olen tosiaan peruuttanut turvapaketin kolmeen kertaan. Nyt vihdoin se näyttää loppuneen ja Elisa ihminen shopitissa sanoi ettei IPadiin ja airbookiin saakaan sitä asennettua.

OK- rahat jääköön ( eipä ole iso summa) mutta pidän tällaista käytöstä ala-arvoisena.

Roskapostisuodatin ei toimi vieläkään.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Siirsin keskustelun tänne oikeaan paikaan (tietoturva). Ikävä kuulla että tietoturvan kanssa on ollut sekaannusta. Minkälaista ongelmaa roskapostisuodattimen kanssa on ilmennyt?

Osallistu keskusteluun