Kysymys

ilmoitus Kohdetta c:Program Files (86)Saunalahti fsadminsettings.exe ei löydy. Varmista ettei..

 • 23 lokakuu 2015
 • 2 kommenttia
 • 721 katselukerrat

Elisa turvapaketti win7 pc.

Ilmoitus Kohdetta c:Program Files (86)Saunalahti fsadminsettings.exe ei löydy. Vika ilmaantui vakoiluohjelmailmoituksesta, vakoiluohjelma sijaitsi järkkärin profiilitiedostoissa. (Kirjautuneena olin tavallisena käyttäjänä)

Tuo tiedostonimi on kuitenkin olemassa ja oikeassa paikassa.

Tarkistuksessa kone näyttää puhtaalta.

Samalla tapahtui pahempaakin vakoiluohjelma pilasi järkkäri profiilin. Turvapaketti ei siis suojannut tilannetta tuolta vakoiluohjelman tekemältä profiilin pilaantumiselta.

Nyt pystyn kyllä kirjautumaan tavallisen käyttäjänä  koneeseen. Toimiikohan tarkistus lainkaan tuon järkkäriprofiilin alueelle

kun se ei toimi. Nyt en pääse  muuttamaan tavallisen käyttäjän profiilia järkkäriksi. Pyytää kyllä järkkäri-salasanaa, mutta kun ei toimi.

Hannu49

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tervetuloa Palstalle
 • ?!

  Kuulostaa siltä, että sinulla on vielä jonkinlainen virus tai vakoiluohjelma vielä tietokoneessasi. Tarkoitatko järkkärillä järjestelmäkameraa vai jotain muuta? Laitoitko tietokoneeseen jonkin muistikortin tai ulkoisen kovalevyn, mistä tuo saastunut tiedosto tuli koneeseesi?

  Äkkiseltään kuulostaisi järkevimmältä, että soitat Omaguruun, missä pystytään katsomaan tietokoneesi tila tarkemmin ja auttamaan kaikkien käyttäjätilien palauttamisessa normaaliksi tietokoneesta. 🙂
 • Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki
  Tässä kontekstissa "järkkäri" tarkoittaa järjestelmänvalvojaa. Itse en soittaisi OmaGuruun, koska tällaisen ongelman selvittely yli 2 euron minuuttitaksalla tulisi kalliiksi.

  Tuolla on ohjeita Windowsin salasanan resetoimiseen. Jos saat koneen pääkäyttäjän oikeudet takaisin, sitten suosittelen suorittamaan jonkin viruksentorjuntaohjelman nettisivulta käynnistettävän ilmaisen skannauksen. Jos ei auta, niin järjestelmän palautusta voisi kokeilla. Jos sekään ei auta, edessä lienee Windowsin uudelleenasennus.