Kysymys

Kaapelimodeemin tietoturva

  • 18 marraskuu 2010
  • 6 kommenttia
  • 12679 katselukerrat

  • Vakituinen vieras
  • 68 kommenttia
Hommattiin elisan viihde ja huomasin et tossa kaapelimodeemissa ei oo omaa palomuuria?Nat ymmärtääkseni on?Vanhassa modeemis oli nat ja palomuuri joilla pärjäsin hyvin(käytössä vista,vistan palomuuri,antivir ja winpatrol).Kysymys kuuluu pärjäänkö noilla tietoturvaohjelmilla jotka on nyt käytössä ?vai täytyykö asentaa se f-securen softa joka tuli viihteen mukana?

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Palomuuri löytyy purkista myös, kaikki muu saapuva liikenne estetään paitsi Viihde-digiboksin käyttämät portit Viihteen palveluille, jotka ohjataan NAT:issa digiboksin .70 -loppuiseen IP-osoitteeseen.
Oorait.
ajattelin kun kattelin tätä ei puhuta mitään palomuurista eikös tää o sama boksi
http://palsta.saunalahti.fi/wiki/Kotiboksi_kaapelimodeemi_C5200n
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Sama laite juu. Palomuurista ei ole erillistä mainintaa, koska käyttäjän toimesta sitä ei ole mahdollista konfiguroida mitenkään. NAT-ominaisuuden taasen esim. saa pois päältä muuttamalla modeemin siltaavaksi.
Kiitoksia.
Hyvin lähti tää Elisa viihteen kumppanuus käyntiin,dikiboksi rikki ja joudun lähettään sen Helsingiin josta tulee uus tilalle ja uskon että tähän reissuun menee n.1 viikko.Nyt ei tallennella mitään eikä katella filmejä viikkoon JOTEN ISO KÄSI ELISAN VIIHTEELLE 😠
Kunniamerkki

Kiitoksia.
Hyvin lähti tää Elisa viihteen kumppanuus käyntiin,dikiboksi rikki ja joudun lähettään sen Helsingiin josta tulee uus tilalle ja uskon että tähän reissuun menee n.1 viikko.Nyt ei tallennella mitään eikä katella filmejä viikkoon JOTEN ISO KÄSI ELISAN VIIHTEELLE >:(


Tallenteitten tekeminen ja tallenteitten katsominenhan onnistuu osoitteessa elisaviihde.fi

uskon että tähän reissuun menee n.1 viikko


Minullakin hajosi kaapelomodeemi parin viikon käytön jälkeen. Mutta uusi tuli periaatteessa aika nopeasti. Elisa postitti sen minulle maanantaina ja omassa postikonttorissa se oli tiistaina. Vain posti mokasi, en ole vieläkään saanut saapumisilmoitusta. Mutta kun torstaina soitin Elisalle sain lähetystunnuksen jonka jälkeen selvisi postin moka ja hain sen modeemin.

Kiitokset Elisalle ja valitukset Postille.

Tämä kaikki tapahtui tällä viikolla.

Osallistu keskusteluun