Kysymys

Laskussa oli turvapakettimaksuja mitä ei pitänyt olla

 • 16 helmikuu 2016
 • 4 kommenttia
 • 523 katselukerrat

Laskussa oli turvapakettimaksuja mitä ei pitänyt olla

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
 • ? Sitten tilanne vaatii hieman katsausta. 🙂 Laittaisitkos minulle vaikka yksityisviestillä asiakasnumerosi laskulta, niin selvitellään  mistä tämä johtuu ja tarvittaessa korjaillaan hommat reilaan? :) 
 • Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +5
  Oletko tilannut viime aikoina jotain?

  Oletuksena mielellään tyrkytetään "ilmaisia" palveluita vaikka kuukaudeksi ja sitten maksu alkaa. Moni ottaa ne, koska saa ilmaiseksi. Mutta kyllä ilmaisellakin on hintansa, voi mennä laskuttavaksi ajan kanssa tai sitten vaatii omaa aikaa, kun tuotteelle etsii säilytyspaikkaa tai käyttöä.

  Jos jotain saa ilmaiseksi, niin en ota. Minullekin on tarjottu Elisalla virusturvaa, pilvitallennusta, Viihde-sovellusta... Sanoinkin myymälässä, että en ole tullut ostamaan "ilmaista" vaan kuluttamaan aikaa. Sitä paitsi minulla on jo Viihde-sovellus, YouTube, pilvitalennustilaa löytyy 17 GB Googlelta ja 15 GB Microsoftilta ja virusturva löytyy myös Avast.com...

  Eli kun tilaat jotain, älä ota mitään näytteitä. Vaikka tuote on ilmainen kuukauden, ei sitä ole pakko ottaa, jos ei rahallakaan ottaisi.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +1
  Sieltä niitä senttejä satelee Elisan lompakkoon nimittäin! Minullakin on eräässä laskussa 0,87 € ylimääräistä Elisa Turvapaketin johdosta, jota ei siellä kuuluisi olla.
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
 • ? Selvittelitkö asiaa? :) 

  Toki tuollaisissa tilanteissa kannattaa olla yhteydessä niin mahdolliset virheet päästään korjaamaan. Jos kuitenkin kyseessä on esim. kesken kuun irtisanottu paketti, joka on laskutettu jo kokokuulta niin korjaus laskutetulle summalle tulee automaattisesti seuraavassa laskussa.
 • Osallistu keskusteluun