Vastattu

Miksi Elisa turvapaketti ei käynnisty?

  • 23 July 2016
  • 3 kommenttia
  • 1015 katselukerrat

Konetta käynnistäessäni tulee ehkä joka toisella kerralla kehotus tarkistaa tietokoneen suojaus - "Sovellusta ei voitu käynnistää. Käynnistä tietokone uudelleen ja yritä uudelleen." Useimmiten asia korjaantuu yhdellä uudelleen käynnistämisellä, mutta joskus vasta toisella yrityksellä. Käyttöjärjestelmänä Windows Vista Ultimate. Mikä mahtaa olla syynä turvapaketti-sovelluksen käynnistysongelmiin?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 27 July 2016, 21:40

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Suosittelen, että poistat Turvapaketin ohjelman tietokoneelta ja lataat kokonaan uudestaan Turvapaketin koneelle. Löydät täältä ohjeet lataamiseen. 🙂
Tervehdys!

Muutaman päivän tilannetta ilahtuneena seurattuani tarkoitus oli tänään lähettää kiitokset neuvosta. Mutta kuinka ollakaan, konetta avatessa eteen tuli tuttu vikailmoitus eli suojautuminen haittaohjelmilta (virustentorjunta ja suojautuminen vakoiluohjelmilta) oli Ei käytössä -tilassa. Ja niin ikään entiseen tapaan tarvittiin koneen uudelleen käynnistäminen. Mikä nyt eteen?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Olet siis asentanut Turvapaketin uudelleen?Voisit kokeilla asennella vielä kertaalleen uudelleen. Tällä kertaa käytä sovelluksen poistossa F-Securen poistotyökalua. Poistotyökalun jälkeen käynnistä kone uudelleen. Suosittelen myös tässä vaiheessa putsaamaan rekisterit Ccleanerilla, käynnistämään koneen vielä kertaalleen uudelleen ja sitten vasta Turvapakettia asentelemaan.