Vastattu

Miksi Elisa turvapaketti ei käynnisty?

  • 23 heinäkuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 819 katselukerrat

Konetta käynnistäessäni tulee ehkä joka toisella kerralla kehotus tarkistaa tietokoneen suojaus - "Sovellusta ei voitu käynnistää. Käynnistä tietokone uudelleen ja yritä uudelleen." Useimmiten asia korjaantuu yhdellä uudelleen käynnistämisellä, mutta joskus vasta toisella yrityksellä. Käyttöjärjestelmänä Windows Vista Ultimate. Mikä mahtaa olla syynä turvapaketti-sovelluksen käynnistysongelmiin?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 27 heinäkuu 2016, 21:40

Olet siis asentanut Turvapaketin uudelleen?Voisit kokeilla asennella vielä kertaalleen uudelleen. Tällä kertaa käytä sovelluksen poistossa F-Securen poistotyökalua. Poistotyökalun jälkeen käynnistä kone uudelleen. Suosittelen myös tässä vaiheessa putsaamaan rekisterit Ccleanerilla, käynnistämään koneen vielä kertaalleen uudelleen ja sitten vasta Turvapakettia asentelemaan.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Suosittelen, että poistat Turvapaketin ohjelman tietokoneelta ja lataat kokonaan uudestaan Turvapaketin koneelle. Löydät täältä ohjeet lataamiseen. 🙂
Tervehdys!
Muutaman päivän tilannetta ilahtuneena seurattuani tarkoitus oli tänään lähettää kiitokset neuvosta. Mutta kuinka ollakaan, konetta avatessa eteen tuli tuttu vikailmoitus eli suojautuminen haittaohjelmilta (virustentorjunta ja suojautuminen vakoiluohjelmilta) oli Ei käytössä -tilassa. Ja niin ikään entiseen tapaan tarvittiin koneen uudelleen käynnistäminen. Mikä nyt eteen?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Olet siis asentanut Turvapaketin uudelleen?

Voisit kokeilla asennella vielä kertaalleen uudelleen. Tällä kertaa käytä sovelluksen poistossa F-Securen poistotyökalua. Poistotyökalun jälkeen käynnistä kone uudelleen. Suosittelen myös tässä vaiheessa putsaamaan rekisterit Ccleanerilla, käynnistämään koneen vielä kertaalleen uudelleen ja sitten vasta Turvapakettia asentelemaan.