Kysymys

Mistä uusi aktivointikoodi tietoturvaan?

 • 21 tammikuu 2015
 • 4 kommenttia
 • 948 katselukerrat

Poika paranteli konettaan. Samalla lähti  Saunalahti/F-securen tietoturvan ja Windowsin. Meilistä sai asennettua periaatteellisesti tietoturvan takaisin mutta tarvitsee aktivointikoodin. Sellaista ei tietenkään ole tallessa missään! Soittaa ja kysyä pitäis jostain mutta eihän mihinkään enää nykyään pääse puhelimella tai ees tehdä SELKEITÄ sivuja joista voisi saada oikeasti apua mihinkään... Mistä sellaisen saa tai onko muita mahdollisuuksia kuin toi OmaGurun sikakallis puhelinpalvelu? 

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Lähetin sinulle vielä asennuslinkin uudelleen. Voit myös asentaa tietoturvan jos pääset kirjautumaan Omaelisaan eli omaelisa.fi. Jos et ole käynyt koskaan siellä niin sinne pitää rekisteröityä.Sivulta löydät kohdan josta pääset vanhaan OmaSaunalahti palveluun. Siellä on turvapaketti kohta josta löydät myös  aktivointikoodin ja voit ladata ohjelmiston.
 • Kiitosta vain. Homma hoitui sitten loppupelissä soitolla OmaGuruun. Taisi olla sama asennuslinkki siinäkin mikä tuli... Jostain syystä laitteen nimi piti mainita oikein jotta asentui. En todellakaan ymmärrä tietotekniikasta mitään, myönnän sen ihan mielelläni ja häpeilemättä - just ja just osaan perusteet - kun ei ole koskaan tarvinnut opetella.
  Hei, olen asentamassa Turvakeskusta uudestaan yleisen päivitysongelman vuoksi. Voisitteko vapauttaa lisenssikoodini, sillä uudelleenasennus ei tällä hetkellä onnistu, koska koodi on ilmeisesti sidottu edelliseen asennukseen. Poistin edellisen Turvakeskuksen ohjeiden mukaan tähän tarkoitetulla ohjelmalla. Voisitteko ystävällisesti kuitata tähän kun koodi on taas käytetävissä? Kiitokset!
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • laitoin sinulle yksityisviestin aiheesta 😉
 • Osallistu keskusteluun