Vastattu

Mitä hyötyä on Elisa Tietoturvasta

  • 30 kesäkuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 396 katselukerrat

Minulla on Elisa Tietoturva, josta maksan noin 60 euroa vuodessa. Miksi tuosta kannattaa maksaa, kun ilmaisia, ilmeisen hyvin toimivia ohjelmiakin on tarjolla (MS Essential, McAfee jne.)? En tarvitse lapsilukkoja tai selailuajan rajoituksia tms., pelkästään suojan viruksia ja tunkeutujia vastaan.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 30 kesäkuu 2016, 10:45

Ilmaiset tietoturvat eivät välttämättä kykenee tunnistamaan uusia viruksia/haittaohjelmia yhtä tehokkaasti kuin maksulliset versiot. Joillain käyttäjillä ilmaiset tietoturvat ovat toimineet ok, toisilla ne ovat vuotaneet kuin seula. Ilmaiset tietoturvat eivät (yleensä) myöskään suojaa käyttäjän identiteettiä.On ihan käyttäjästä/käyttäjistä kiinni, riittääkö ilmainen vai ei. Mitä monipuolisempaa netin käyttö on, sitä perustellumpaa on käyttää maksullista.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ilmaiset tietoturvat eivät välttämättä kykenee tunnistamaan uusia viruksia/haittaohjelmia yhtä tehokkaasti kuin maksulliset versiot. Joillain käyttäjillä ilmaiset tietoturvat ovat toimineet ok, toisilla ne ovat vuotaneet kuin seula. Ilmaiset tietoturvat eivät (yleensä) myöskään suojaa käyttäjän identiteettiä.

On ihan käyttäjästä/käyttäjistä kiinni, riittääkö ilmainen vai ei. Mitä monipuolisempaa netin käyttö on, sitä perustellumpaa on käyttää maksullista.
Käyttäjätaso 7
Jos et käy xxx-sivuilla, ymmärrät englantia ja osaat värkätä tietokoneiden kanssa, pärjäät todennäköisesti ilmaisillakin ohjelmilla.

Jos pienimmästäkin ongelmasta menee sormi suuhun ja huudat apuun gurua tai naapurin pojankloppia, suosittelen maksamaan fsecuren tuotteista (jollaisia myös Elisan kauppaamat turvatuotteet ovat, vaikkakin niiden tuki on vähän heikompi kuin fsecuren omissa väreissä myydyillä tuotteilla). Ja koska ihmiset eivät jakaudu kahteen porukkaan, välimuodoillekin riittää vaihtoehtoja...

ps. Elisalla ei ole tuotetta nimeltä Tietoturva. Tuote nimeltä Tietoturvapalvelu kuuluu Viihteen pakettiin, Se erillinen maksullinen tapaus on Turvapaketti.