Vastattu

Miten sen uuden pilvilinna plussan saa?

  • 9 toukokuu 2016
  • 1 kommentti
  • 149 katselukerrat

Sain viestin, että saan viestin 5.5., jossa tulee linkki yms. pilvilinna plussaan siirtymiseksi. Aikaa piti olla 30.6. asti. En ole saanut ko. "Tervetuloa Elisa Pilvilinna Plus -asiakkaaksi" -sähköpostia vieläkään 9.5.
Mitä teen?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Red 10 toukokuu 2016, 08:02

Oletko tarkistanut ettei viesti ole eksynyt emailisi roskapostikansioon? Joskus viestit saattavat ohjautua virheellisesti sinne. :)Jos tuota viestiä ei löydy, saat resetoitua salasanasi Pilvilinna Plus palvelua varten myös seuraavasti: Mene Elisa Pilvilinna web-käyttöliittymään osoitteeseen https://pilvilinna.saunalahti.fi ja klikkaa linkiä ”Unohditko salasanasi?”. Anna sähköpostiosoitekenttään se sähköpostiosoite, joka on Pilvilinnan käyttäjätunnuksesi. Saat sähköpostiin viestin, joka sisältää salasanan palautukseen tarvittavan linkin. Klikkaamalla linkkiä pääset sivulle, johon voit syöttää uuden salasanan. Nyt voit syöttää uuden salasanan web-käyttöliittymään https://pilvilinna.saunalahti.fi. Käyttöliittymä pyytää sua syöttämään turvakoodin sille varattuun kenttään, voit pyytää uutta koodia klikkaamalla sivulla olevaa linkkiä ja saat koodin sähköpostiin. Syöttämällä turvakoodin, palvelu on käytössä.Täältä vielä ohjeet palvelun käyttöönottoon ja vanhojen tiedostojen siirtoon: http://elisa.to/1ZbcTE5
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Oletko tarkistanut ettei viesti ole eksynyt emailisi roskapostikansioon? Joskus viestit saattavat ohjautua virheellisesti sinne. :)

Jos tuota viestiä ei löydy, saat resetoitua salasanasi Pilvilinna Plus palvelua varten myös seuraavasti: Mene Elisa Pilvilinna web-käyttöliittymään osoitteeseen https://pilvilinna.saunalahti.fi ja klikkaa linkiä ”Unohditko salasanasi?”. Anna sähköpostiosoitekenttään se sähköpostiosoite, joka on Pilvilinnan käyttäjätunnuksesi. Saat sähköpostiin viestin, joka sisältää salasanan palautukseen tarvittavan linkin. Klikkaamalla linkkiä pääset sivulle, johon voit syöttää uuden salasanan. Nyt voit syöttää uuden salasanan web-käyttöliittymään https://pilvilinna.saunalahti.fi. Käyttöliittymä pyytää sua syöttämään turvakoodin sille varattuun kenttään, voit pyytää uutta koodia klikkaamalla sivulla olevaa linkkiä ja saat koodin sähköpostiin. Syöttämällä turvakoodin, palvelu on käytössä.

Täältä vielä ohjeet palvelun käyttöönottoon ja vanhojen tiedostojen siirtoon: http://elisa.to/1ZbcTE5

Osallistu keskusteluun