Mobiiliturva ei toimi huawei puhelimilla, älkää hankkiko

  • 26 tammikuu 2017
  • 12 kommenttia
  • 2505 katselukerrat

Heippa

Mobiiliturva putoaa pois päältä huawein puhelimilla. Älkää vaan hankkiko. Lapsilukko tippuu itsestään pois päältä ja vaatii koko ajan uudestaan laittamaan sen päälle. Tiputtaa myös helppokäyttötoiminnoista itsestään mobiiliturvan pois päältä.

12 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Vain pitäisikö ne Huawein puhelimet jättää hankkimatta? Turvapaketin ongelmat eivät ole ainoat sovelluksiin liittyvät ongelmat, nimenomaan Huawein puhelimilla. Esimerkiksi OneDriven tuorein versio ei toimi Huawein puhelimissa mitenkään, sovellus kaatuu heti kun se yrittää käynnistyä.

Muiden valmistajien puhelimissa ei moisia ongelmia ole.. Turvapakettia ei siis kannata jättää tilaamatta sen takia, että yhden valmistajan puhelimet oikuttelevat kyseisen sovelluksen kanssa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Oikeampi osio on tuolla https://palsta.elisa.fi/tietoturva-ja-pilvilinna-12
Olipa DJ_God sinulta omituinen kommentti, Huawei on suomen ostetuin älypuhelin. Eiköhän ohjelmiston kehittäjien pitäisi laittaa ohjelma toimimaan puhelimessa kuin puhelimessa.
Käyttäjätaso 7
Huawei on suomen ostetuin älypuhelin. Eiköhän ohjelmiston kehittäjien pitäisi laittaa ohjelma toimimaan puhelimessa kuin puhelimessa.

Voiko miljoona kärpästä olla väärässä? Tosin Suomen ostotilastot eivät juuri kiinnosta ketään, tuskin edes suomalaisia apsintekijöitä.

Sovelluskehittäjät tekevät sovelluksia androidille. Jos joku valmistaja muokkaa androidin omiin laitteisiinsa, omaan käyttöjärjestelmäversioonsa sellaiseen muotoon, että android-sovellukset eivät toimi, niin kenen silloin onkaan syy?
No, mun viesti tarkoittakin sitä (alkuperäinen), jos ostat Huawein puhelimen, älä turhaan osta tuota mobiiliturvaa koska se ei toimi.
Moi!
Itselläni on kaksi Huawein puhelinta ja molemmissa toimii tietoturva moitteettomasti.
Nyt toimii meilläkin tuon viimeisen mobiiliturvan päivityksen jälkeen
Mulla myös ongelma pojan Huawei p8 lite puhelimen kanssa. Kun asennan turvapaketin ja vaikka kuinka suojaan sovelluksen niin raahaamalla turvapaketin sovelluskuvakkeen roskakoriin sovellus poistuu puhelimesta. Onko jollakin ratkaisua tähän vai onko puhelinta vaihdettava jotta saa lapsilukon ja aikarajoituksen pojan kännykkään toimivaksi?
Niin minäkin mietin kyseistä asiaa. Meillä sama pojan Huawei P8 lite puhelimella kuin spider79.
Onko kellään tälle mitään keinoa. Olen jo miettinyt puhelimen vaihtoa.... noh viimeinen huawei lapsilla.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Yksi vaihtoehto, jota kannattaa kokeilla, on vaihtaa tuo Elisan Turvapaketti aitoon F-Secure Safeen. Elisa on tehnyt Turvapakettinsa tuon Safen pohjalta. Joissain tilanteissa aito Safe toimii kuitenkin paremmin kuin Elisan Turvapaketti.

Lisäksi tuo aito F-Secure Safe on käyttäjälleen edullisempi kuin Elisan Turvapaketti. Tässä muutama esimerkki:
- 1 laitteen lisenssi (vuosimaksu): Elisan Turvapaketti 34,80€ / F-Secure Safe 29,90€
- 3 laitteen lisenssi (vuosimaksu): Elisan Turvapaketti 82,80€ / F-Secure Safe 59,90€
- 6 laitteen lisenssi (vuosimaksu): Elisan Turvapaketti 118,80€ - laitetta kohden 19,80€ / vuosi
- 5 laitteen lisenssi (vuosimaksu): F-Secure Safe 79,90€ - laitetta kohden 15,98€ / vuosi
Hinnoissa Elisan Turvapaketin osalta ei ole huomioitu mahdollisen uuden tilaajan etuja.

F-Secure Safea voi testailla 30 päivää veloituksetta. Jos se näyttää toimivan paremmin kuin Turvapaketti, kannattaa hankkia aito Safe ja irtisanoa Turvapaketti.
Niin,siis tietoturva kannattaa hankkia ammattilaisilta sen sijaan että ostaisi sen liikkeestä jossa suurin osa ei aina tiedä mitä myy,ei ne elisalla tiedä ja se on harhauttamista kun puhuu mitä sattuu että saa myydyksi.Omagurun tiedän antaneen väärää informaatiota joka johti tietoturvaongelmiin joten itse en ikinä kysyisi neuvoa huonosti mistään tietävältä isolta lapselta joka ei ole vielä päässyt muualle.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +2
Itselläni on kohta ollut 2v Huawei P9 puhelimessa Elisan turvapaketti, ja toistaiseksi toiminu hyvin eikä ongelmia ole ilmennyt.

Lapsellani ollut Huawei P8 lite, ja nyt jouluna sai Huawei P10 liten, näissä molemissa myös toiminut toistaiseksi ilman mitään ongelmia.

Osallistu keskusteluun