Vastattu

Mobiiliturvan muistikortin lukitus

  • 26 heinäkuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 706 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Eli laitoin tuon mobiiliturvan lapsilukon lapseni tabiin aikoja sitten. Nyt en muista salasanaa tuohon muistikorttiin (Sd) eli en pääse katsomaan sisältöä millään laitteella kyseisestä muistikortista. Enkä tietenkään muista tuota salasanaa. Saako nollattua jollain tavalla? Vai onko kortti roskatavaraa nyt? Kun ei suostu formatoimaankaan.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi ninjatar 27 heinäkuu 2017, 17:40

Koitin vähän tutkia asiaa, ja löytyi tällaiset ohjeet:1. Siirry laitteessa: Tiedostonhallinta -> Asetukset -> Järjestelmäkansiot. Etsi tiedosto nimeltä mmcstore ja lähetä se tietokoneellesi vaikkapa Bluetoothin avulla.2. Avaa sitten muistio -tiedosto (notepad). Muistikortin salasanan tulisi sijaita tuon kansion sisällä
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Hei Feed1 ja tervetuloa Palstalle!

Jopas on harmillinen tilanne. Usein muistikortin lukituksen voi poistaa voi poistaa resurssienhallinnan kautta. Saatko esim siirrettyä korttia tietokoneeseen, ja katsoa näkyykö muistikortti kiintolevyjen listassa?
Kun laitan tietokoneeseen sd kortin niin se ei näe sitä ollenkaan. Kokeilin toisessa laitteessa niin siinä kysyy salasanaa jota en tiedä. Formatointiakaan ei suostu tekemään...
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Koitin vähän tutkia asiaa, ja löytyi tällaiset ohjeet:

1. Siirry laitteessa: Tiedostonhallinta -> Asetukset -> Järjestelmäkansiot. Etsi tiedosto nimeltä mmcstore ja lähetä se tietokoneellesi vaikkapa Bluetoothin avulla.

2. Avaa sitten muistio -tiedosto (notepad). Muistikortin salasanan tulisi sijaita tuon kansion sisällä

Osallistu keskusteluun