Kysymys

Mozilla Firefox Kaatuu ?

  • 7 helmikuu 2014
  • 2 kommenttia
  • 6909 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Mozilla Firefox- selain ilmoittaa ja valittaa kaatumistaan. Miten saan sen takaisin koneelle ? Sen poissa ollessa ei pääse lainkaan nettiin muuten kuin toisella selaimella. Virustorjunta putosi samalla pois Elisan tietoturvasta kun Mozilla kaatui. Tietoturva näyttää olevan kytkyksissä Mozilla selaimeen virusturvan osalta.

Veki

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Tietoturva ja Firefox eivät siinä mielessä liity mitenkään toisiinsa, että ne ovat aivan eri valmistajilta. Tapahtuuko tämä kaatuminen aina, jossain tietyssä asiassa vai onko se täysin satunnaista? Esimerkiksi kaatuuko selain aina kun menet verkkopankkiin?

Jos kuitenkin mitään selkeää yhteyttä ei löydy, niin tuo voi vaatia jomman kumman, tai molempien, ohjelmien uudelleen asentamista. Tietoturvasta ja siihen liittyviä ohjeita löydät myös tukisivuiltamme.
Käyttäjätaso 3
Hae sillä toisella selaimella uusi selain vaikka crome ja asenna se, itselläni firefox temppuilee myös mutta crome-selain toimii hienosti. Firefoxissa on lisääntyneestä päivitystiheydestä johtuvia bugeja jotka korjstaan kun keritään sitten voi yrittää uudestaan päivitystä.

Vaikka koneella on useita internet selaimia ei se haittaa virusturvaa mitenkään kun sen pitää ajantasalla.

Järkeä myös sähköpostin liitteiden avaamiseen ja videoiden latauksiin.

Deletoidaan oudot lähettäjät, eikä avata outoja linkkejä eikä liitteitä.

Osallistu keskusteluun