Palautetta Pilvilinnan Mac-ohjelmasta


  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 1 kommentti
Käytössäni on nyt uusin versio Pilvilinna Plussan Mac-ohjelmasta (versio 2.0.3). Käyttöjärjestelmäni on macOS Sierra 10.12.5. Ohjelma toimii enimmäkseen hyvin, mutta siinä olisi pari parannettavaa asiaa:

- Jostain syystä ohjelma vaatii suuren suorituskyvyn GPU:n. Minulla on siis mac-kannettava, jossa sekä integroitu että erillinen näytönohjain. Ohjelman takia (vaikka sen käyttöliittymä ei edes olisi auki, eli pelkkä taustapalvelu käynnissä) mac siis käyttää koko ajan erillistä näytönohjainta, mikä vie paljon enemmän akkua. Onko tätä mahdollista korjata?

- Ohjelma käynnistyy aina automaattisesti samalla kun käyttöjärjestelmä. Sitä ei kuitenkaan ole listattu järjestelmäasetuksissa kirjautumiskohteeksi. Johtuen mm. ylläolevasta, ei tämän aina haluaisi tapahtuvan. Onko mahdollista lisätä ohjelmaan esim. asetusta, jolla määrittäisi haluaako tämän automaattisen käynnistyksen tapahtuvan.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kiva kuulla, että enimmäkseen tuo palvelu toimii kivasti.
Laitoin nämä palautteesi eteenpäin ja kerromme sulle heti jos saamme vastausta, jos näihin löytyisi ihan samontein ratkaisua :8
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Palautteesi sai kovasti kiitosta ja se on välitetty kehitystiimille. Eli parannusta on toivottavasti tulossa 🙂
Ihan varmaa ei ole, että ehitisikö tämä enää seuraavaan päivitykseen joten aikaa en uskalla luvata. 🙂
Kiitos paljon tiedosta, tämä kuulostaa hyvältä!

Osallistu keskusteluun