Vastattu

pilvilinna

  • 3 lokakuu 2014
  • 7 kommenttia
  • 27819 katselukerrat

Miten saan pilvilinna palvelusta vanhan puhelimen puhelinnumerot uuteen kännykkään.

Edellinen nokia 635 ja nykyinen 925. Olin ostanut pilvipalvelun edellisen kännykän aikana, uuteen on ladattu pilvipalvelu, mutta numerot eivät aikakaan automaattisesti tule.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattimies 30 tammikuu 2015, 12:35

Laitetaan tännekin:"Vasemmasta yläkulmasta kolme viivaa ja aukeaa valikko. Sieltä sitten yhteystiedot. Klikkaa tiedostoa, niin avautuu ikkuna, josta vaihtoehtona siirrä roskakoriin ja lataa. Paina lataa, niin tiedot latautuvat.Niin ja tietysti aivan ensimmäiseksi pitää avata Pilvilinnasovellus.."
Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Eikö ne saisi helposti sillä Lumian "siirrä tietoni" ? Uudesta ja vanhasta bluetoothit päälle ja uudesta valitaan siirrä tietoni jne... Ei tosin liity Pilvilinnaan mitenkään, mutta ainakin numerot pitäisi saada siirrettyä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Vastasin toiseen avaamaasi ketjuun.

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Windows-Phone/pilvilinna/m-p/399495
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Laitetaan tännekin:

"Vasemmasta yläkulmasta kolme viivaa ja aukeaa valikko. Sieltä sitten yhteystiedot. Klikkaa tiedostoa, niin avautuu ikkuna, josta vaihtoehtona siirrä roskakoriin ja lataa. Paina lataa, niin tiedot latautuvat.

Niin ja tietysti aivan ensimmäiseksi pitää avata Pilvilinnasovellus.."
Hupsista juu! Eipäs vaan saakaan ladattua Lumia 925:een yhteystietoja Pilvilinnasta. Nyt ollaan *****ssa! Toimin Elisan Kouvolan Veturin myymälästä myyjän antamien ohjeiden mukaan, latasin 925:n yhteystiedot Pilvilinnaan ennen kuin tyhjensin puhelimen. Ne piti kuulemma saada sieltä sitten takaisin, kun vaan joku nyt kertoisi miten??? Ja kuka korvaa tämän vahingon? Prkl! Nykyään ei myymälään voi edes soittaa. Omaguru ei osannut kertoa parin-kolmen minuutin puhelun aikana mikä neuvoksi. Ja sitten katsoin netistä Pilvilinnan ohjetta: Tarkemmat laitetukiasetukset: siellähän näkyy, että tukea ei olekaan tiedostojen lataukselle WP 8:aan!!!

Ihan kohta starttaan Elisan shoppiin ja nyt saa kyllä myyjä kuulla kunniansa!

Kertokaa, jos joku keksii ratkaisun tuohon yhteystietojen takaisin lataamisen ongelmaan!!!
Käyttäjätaso 3
Onnistuisikohan kikkailu. Eli siirrät Pilvilinnasta tiedot OneDriveen ja siitä Lumialle.

http://windows.microsoft.com/fi-fi/windows-8/getting-started-onedrive-tutorial

OneDrivehan sisältää ilmaiseksi teran verran tallennustilaa, sekä osoittteiden yms synkkaus onnistuu helposti. Tarvitset vain Microsoft-tilin. (Ilmainen..)
Käyttäjätaso 7
... minkähän takia tuohon hommaan ylipäätään pitäisi käyttää Pilvilinnaa, kun kerran ollaan vaihtamassa Lumiasta toiseen ja MS-tilin kautta se toimii ihan automaattisesti?

Ei kai taas joku älyvapaa myyjä ole kaupannut tietämättömälle asiakkaalle Pilvilinnan varta vasten tähän hommaan?

(em. teksti ei tietenkään koske niitä foliohattuja, jotka periaatteellisista syistä eivät voi hyödyntää jenkkifirman pilvipalvelua)
Käyttäjätaso 3
Niin, eipä Pilvilinnakaan ole vissiinkään kovin urkkimaton, kun Younitediin kuitenkin pohjautuu ja Younited myytiin USAan.

Osallistu keskusteluun