Pilvilinna

  • 13 huhtikuu 2016
  • 20 kommenttia
  • 704 katselukerrat

Olen yrittänyt ottaa käyttöön Pilvilinna palvelun. Nyt Nokia Lumia puhelimeni ei hyväksy nimeämääni lähdettä.
Mitä nyt teen?

20 kommenttia

Puhelin siis näyttää pilvessä olevatg tiedostot, mutta ei avaa tiedostoja.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Okei, onhan sinulla varmasti asennettuna uusi sovellus Pilvilinnalle eli Pilvilinna plus- sovellus? 🙂
Tuota Lumiaa ei ole itse tullut käytettyä niin en sen kanssa mitenkään ihan haka ole.
Sait siis kuvat sovellukseen, mutta et voi avata niitä?
Minulla on ikoni Pilvilinna. Se ei hyväksy nimeämääni lähdettä. Edellinen avustaja elisasta ilmoitti, että laita siihen Puhelin, mutta se ei auttanut.

Seuraavaan ruutuun tulee kuvat ja yhteystiedot Lumiassa. Kun nappaan sen jälkeen valmis. Tulee näytölle virhe lähteen nimeämisessä.
Voitko kertoa miten saan tiedostot näkyviin?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
On todella vaikea Lumiaa neuvoa kun koko vehjettä ei ole ikinä tullut käytettyä, kuten ei myöskään Pilvilinnaa yhtä päivää lukuunottamatta (sekin oli iPhone).
Joten jos muut Palstalaiset eivät osaa tässä auttaa niin suosittelen kääntymään OmaGurun puoleen. OmaGurun tavoittaa numerosta 0600900500 (ark. 8-21, la 9-17 2,19 €/min + mpm/pvm)
Hei!

Otin eilen illalla yhteyttää OmaGuruun. Sieltä neuvottiin poistamaan pilvilinna ja lataamaan uusi Pilivilinna Plus. Nyt tämä Pilvilinna plus ei hyväksy käyttäjätunnusta eikä vanhaa salasanaa.
Mikä neuvoksi?
Minkä käyttäjätunnuksen laitan tähän Pilvilinna plus ikoniin
Käyttäjätaso 3
Piapilvi: Käyttäjätunnuksenasi toimii sähköpostiosoitteesi (osoite, jonka annoit tilauksella ja, johon sait tilausvahvistukset).

Täältä löytyy tarkemmin ohjetta kirjautumiseen 🙂
Pilvilinna Plus ei hyväksy sähköpostiosoitetta eikä salasanaa. Minä en tehnyt mitään tilausta vaan minulle soitettiin puhelimitse ja Pilvilinna laitettiin suoraan minulle.

En ole siis edes käyttänyt Pilvilinnaa.

Miten saan nyt selvyyden asiaan. Olen soittanut omagurulle kerran ja puhunut tässä palstalla.
Täytyy asiaan saada selvyys muuten joudun perumaan koko Pilvilinnan.
Käyttäjätaso 3
Piapilvi: Kokeilitko pilvilinna.elisa.fi osoitteessa linkkiä Unohditko salasanasi? Luo uusi tästä ja syötit sinne sähköpostiosoitteesi?
Nyt on vaihdettu salasana sähköpostiin, mutta Pilvilinna vaan ei toimi. Onkohan tässä minun latauksessa tapahtunut jokin virhe. Minulla on ikonissani Pilvilinna Plus, jonka olen ladannut.
Nyt on vaihdettu salasana sähköpostiin, mutta Pilvilinna vaan ei toimi. Onkohan tässä minun latauksessa tapahtunut jokin virhe. Minulla on ikonissani Pilvilinna Plus, jonka olen ladannut.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tunnuksesi nyt ei siis laisinkaan toimi? Laittaisitko ystävällisesti asiakasnumerosi yksityisviestillä meille elisa.to/viestipalstatiimille niin kurkataan, että sopimuskesi on varmasti voimassa ja kunnossa.
Voin toimittaa asiakasnumeron huomenna, koska minulla ei sitä nyt ole.:?
Asiakasnumeroni on 219***** ja nimeni on Pia Soini. Toivon, että selvitätte miksi Plivilinna Plus ei toimi.

// Muokattu 22.04.2016
Napattu asiakasnumerosta loppua pois.
-Matias
Käyttäjätaso 7
Tietäähän ja ymmärtäähän Piapilvi nyt kirjoittavansa julkiselle turinapalstalle?

Edellä Mits pyysi lähettämään nuo tiedot palstatiimille yksityisviestillä tuon em. linkin kautta.
(Milloin tänne saadaan se moneen kertaan vanhankin palstan aikana toivottu rautalankavääntö aiheesta uusille kirjoittajille - asia joka olisi varmasti ollut kaikkein paras ja helpoin toteuttaa uuden palstan rakennusvaiheessa?)
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Nyt tähän asiaan hyppäsin mukaan. Mikä sinulla nyt siis on tarkalleen se ongelma siinä sovelluksessa? Pääsetkö kirjautumaan sisään tunnuksilla? Jos et, niin olethan esimerkiksi OmaElisan kautta mennyt tarkistamaan kirjautumistunnuksenasi toimivan sähköpostiosoitteen ja tarvittaessa vaihtanut salasanan? Jos ongelma on sovellukseen kirjautuneena niin mikä se ongelma tällä hetkellä on (kerro mahdollisimman tarkasti) ja antaako sovellus jotakin virheilmoitusta tai virhekoodia?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Itse olen Lumialla ihan onnistuneesti käyttänyt kyseistä sovellusta ilman ongelmia, joten voitaisiin pähkäillä asiaa tarkemmin. En vain näistä kirjoituksista saanut kunnolla kiinni siitä, mikä se ongelma tällä hetkellä on. Mikä puhelinmalli sinulla oli ja onko siinä uusimmat päivitykset asennettuna?
Nyt joudun kyselemään taas siitä Pilvilinnasta. Ne kuvat, jotka se näytti lataavan eivät jääneet pysyvästi Pilivilinna Plussaan, vaan se viimeisin päivitys 18.7.2016 on näköjään pysyvä.

Voisitteko tutkia tätä minun ongelmaa, joudun lopettamaan Pilvilinna Plussan.

Osallistu keskusteluun