Kysymys

Pilvilinna kuvat

  • 3 marraskuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 978 katselukerrat

Moi,
Pilvilinna ongelma.
Huomasin kun kopion iPhonesta kuvia pilveen seuraavan ongelman. Kun muokkasin jo otettuja kuvia puhelimella (valotus, värit yms.), ne siirtyivät pilveen muokkaamattomina?
Käväisin kysymässä tästä Elisan myymälässä. Minua kehotettiin poistamaan pilvisofta ja asentamaan uudelleen. Tämähän oli helppoa iphonella. Kunnes törmäsin uuteen ongelmaan. En saa puhelinta nimettyä samalla nimellä uudestaan, vaikka on sama laite kyseessä? Jos nimeän laitteen uudella nimellä. Alkaa syncro siirto siirtämään koko kuvakantaa uudelleen pilveen. Olisiko tähän jotain ratkaisua?

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
kerttuanni kirjoitti:
Moi,
Pilvilinna ongelma.
Huomasin kun kopion iPhonesta kuvia pilveen seuraavan ongelman. Kun muokkasin jo otettuja kuvia puhelimella (valotus, värit yms.), ne siirtyivät pilveen muokkaamattomina?
Koska kuvien muokkaukset näkyvät vain IPhonen ohjelmiston kautta eikä muutoksia ole tallennettu itse kuvaan. Kuva pitää tallentaa erikseen muutosten jälkeen jolloin siitä tulee erillinen tiedosto. Iphonea ei ole joten ellei muokkauksen yhteydessä ole Tallenna uutena tms. painiketta niin sitten se tapahtunee esim. Jako toiminnon kautta ja kohteeksi määritellään puhelimen kuvakansio.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • ? Vähän heikosti kyllä on tässä ohjeistettu selvästikin.
  • ? jo tuossa kertoikin hyviä faktoja ja en itse keksi keinoa oikein millä tuon kuvakannan uudelleen latauksen voisi estää kun jo tiedoissa pilvessä on iphone ollut ja pakosta tulee uusi. Tuohon muuten jos haluat muokata kuvia ottamisten jälkeen niin silloin pitäisi olla synkronointi pois päältä hetkellisesti. Jos laitat synkronoinnin muokkauksen jälkeen päälle niin muokattu kuva siirtyy tällöin ok Pilveen.
  • Kiitoksia vastauksista. Ilmeisesti nuo muokatut kuvat pitäisi saada jollain tavalla tallennettua. En vain ole keksinyt vielä nappia mistä saisi? Kyllähän pilvilinnassa pitäisi saada sama laite samalla nimellä muutenkin kuin vain yhden kerran nimettyä? Olisiko tässä kehityspaikka? Kokeilen nyt laittaa puhelimen uudella nimellä ja katsoa miten kuvat siirtyvät....

    Osallistu keskusteluun