Vastattu

Pilvilinna Plus

  • 6 maaliskuu 2017
  • 5 kommenttia
  • 348 katselukerrat

Toukokuussa olen siirtänyt silloiset kuvat vanhasta pilvilinnasta uuteen, sen jälkeen sinne ei olekaan siirtynyt juuri mitään, joitain satunnaisia kuvia kännykältä, ei mitään koneelta.
Pilvessä ei ole mahdollista aktivoida automaattista siirtoa, vain siirtää enintään 20 kuvaa kerrallaan, ei kovin näppärää, jos 4000 reissukuvaa haluaisi pilveen talteen.
Miten aktivoin automaattisen siirron tai siirrän kuvia helpommin kuin 20 kerrallaan?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Red 8 maaliskuu 2017, 11:06

Käytätkö tuota web-versiona eli selaimen kautta vai oletko asentanut koneellesi sen työpöytäsovelluksen? Jos olet asentanut ohjelman koneelle niin kun klikkaat tietokoneen oikean alalaidan Pilvilinna-kuvaketta hiiren oikealla näppäimellä ja lisäät valinnan kohtaan Salli kansioiden varmuuskopiointi. Tämän jälkeen klikkaa hiiren vasemmalla kohtaa Varmuuskopioinnin hallinta niin pääset sen asetuksia muokkaamaan. Selainversiossa ei noita asetuksia löydy lainkaan.Täältä löytyy ohjeita tuohon PC-versioon: http://elisa.to/2ndp9aF
Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Mobiilisovelluksessa nuo tallennuksen asetukset määritetään heti asennusvaiheessa. Palvelussa on oletuksena valittuna tuo manuaalinen tallennus. Jos haluat, että sovellus tallentaa tiedostosi, esimerkiksi puhelimella otetut valokuvat, automaattisesti, tulee valita automaattinen tallennus käyttöön asetuksista.
Missäköhän ne asetukset on? Pilvipalvelun ylävalikossa ainakaan en löydä mitään sen näköistäkään... Tärkeämpi olisi saada siirtymään koneelta, jonne tiputan kuvat kameroista
.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Käytätkö tuota web-versiona eli selaimen kautta vai oletko asentanut koneellesi sen työpöytäsovelluksen? Jos olet asentanut ohjelman koneelle niin kun klikkaat tietokoneen oikean alalaidan Pilvilinna-kuvaketta hiiren oikealla näppäimellä ja lisäät valinnan kohtaan Salli kansioiden varmuuskopiointi. Tämän jälkeen klikkaa hiiren vasemmalla kohtaa Varmuuskopioinnin hallinta niin pääset sen asetuksia muokkaamaan. Selainversiossa ei noita asetuksia löydy lainkaan.

Täältä löytyy ohjeita tuohon PC-versioon: http://elisa.to/2ndp9aF
Kiitos, onnistui!
Pilvilinnassa ei vissiin pysty mitenkään järjestelemään kuvia tai mieluiten kopioituisivat samoina kansioina kuin koneeelle ovat tallennetut, vaan ne tulevat vain päivämäärän mukaan?
Miten ne saa palautettua takaisiin koneelle tai muualle muistiin, jos kato käy?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Täältä löytyy ohjeet tuohon palvelun käyttämiseen, myös tuohon tiedostojen lataamiseen/palauttamiseen takaisin laitteelle: http://elisa.to/2i9NZtv 🙂

Osallistu keskusteluun