Pilvilinna plus ei toimi Galaxy S 5

  • 13 toukokuu 2016
  • 6 kommenttia
  • 309 katselukerrat

Monien yritysten ja erehdysten kautta onnistuin lopulta löytämään tavan jolla PC:n kautta aktivoin tiedostojen siirron vanhasta uuteen pilvilinnan. Ilmoitus onnistumisesta tulikin alle vuorokaudessa . Yritin lukuisia kertoja katsoa pivilinna plussan kautta kuvia androidistani, ne eivät vain sinne ilmaannu vaikka mitä tekisin. Ruutu on tyhjänä tunnista toiseen ilman mitään elonmerkkiä. Videot ilmestyvät kyllä. Vanhassa versiossa kaikki hyvin ja ennallaan. Tarkistin tilanteen PC:llä, siellä kaikki kuvat löytyvät uudesta palvelusta. Onko niin että kuvat eivät enää ole katsottavissa mobiilissa? Toimiiko tämä uutuus siis vain pc:n kautta? Jos niin on kyllä mieletön huononnus!

6 kommenttia

Jatkan vielä edelliseen. Kyllä toimii pc:ssä vastoin palstan tietoja osoitteessa https://pilvilinna.elisa.fi. Menee sisäänkirjautumissivulle ja sieltä löytyy kuvan 1 mukainen sivu. Mutta kohta kun selailin kuvia, ruutu jäikin taas pyörittämään tyhjää, aivan kuten mobiilissakin (kuva2).
Ei ole mitään järkeä tässä uudistuksessa! Ei toimi mobiilissa eikä pc ssä kunnolla.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kyllä tuon pitäisi sekä selaimen kautta että Androidissa toimia. Tällä hetkellä vielä löytyy jonkin verran bugeja ja ongelmia, mutta ne pyritään korjaamaan pikapuoliin. Kehittäjämme testaavat aktiivisesti sovelluksia ja ominaisuuksia myös Palstan palautteen pohjalta, jotta mahdolliset bugit saadaan korjatuksi. Kiusaako tämä sama vaiva edelleen kummallakin laitteella? Mitä tiedostomuotoa kuvat ovat?
Nyt kuvat lähtivät toimimaan pc:llä mutta kännykässä edelleen täysin tyhjä ruutu tuntikausia. Videot kyllä näkyvät, valokuvat eivät. Kuvat ovat muotoa jpg ja suurin osa otettu samalla laitteella.
Kuvat eivät näy myöskään android -tabletissa. Tyhjää vaan....Videot näkyvät siinäkin.
Eli vain pöytäkoneessa kuvat nähtävissä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Onpas kyllä kummallista. Kokeilisitko vielä ihan uudelleenasentaa sovelluksen testinä näille mobiililaitteille? Mitkä Android-versiot näissä laitteissa oli, mikä tabletti kyseessä?


Siirretty keskustelu oikealle alueelle.
Uudelleenasensin sovellukseen kumpaankin. Lopputulos sama. Olen kokeillut kaikkea mahdollista, ainoa mitä taphtuu on se että pöytäkoneelle samat kuvat tallentuvat useampia kertoja mutta mobiileihin ei ainuttakaan....
Mobiilit molemmat Samsung android. Känny S 5 Galaxy SM-G900F , versio 5.0. Tabletti Samsung 4G malli SM-T535, versio 5.0.2. Molemmat ostettu Elisalta/Saunalahdelta kahden vuoden sisällä.
Huomasin myös että vastoin kaikkia ohjeiden mukaisia toimiani uudet kuvat tallentuvat edelleen molempien mobiililaitteiden VANHAAN pilvilinnaan!?? Miten voi olla mahdollista???
Eli uusi plus toimii vain pöytäkoneessa videoita lukuunottamatta. Kadotanko kaikki yli tuhat kuvani 30.6.?

Osallistu keskusteluun