Pilvilinna Plus IOS sovelluksen toimivuus (gallup)

  • 27 kesäkuu 2016
  • 11 kommenttia
  • 747 katselukerrat

Kuinka monella Apple käyttäjällä Pilvilinna Plus toimii?

Itselläni ei. Tallentaa ehkä neljä kuvaa ja sitten ohjelma kaatuu/sammuu.
Toimimattomasta palvelusta pyydän kohta hyvitystä. Huonosti tuolla puhelimen kuvia voi varmuuskopioida.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

11 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Oletko asentanut sovelluksen uudelleen puhelimeesi?
Ainakin osalla ip käyttäjillä on havaittu vähän ongelmia sovelluksen käytön kanssa ja tähän onkin tulossa käyttöä parantava päivitys kyllä.
On asennettu uudelleen. Ei auttanut.
Syy tähän kyselyyn oli se, että teidän tekninen tuki ei ollut tietoinen näistä ongelmista, joita selvästi on usealla ip käyttäjällä.

Eilen sain kuitenkin teidän teknisestä tuesta (tämän kyselyn luomisen jälkeen) soiton, että ongelmat ovatkin tiedossa teillä ja Appsin päivitys on tekeillä ja tulossa arviolta heinäkuun puolen välin paikkeilla.
Tämän toivotte korjaavan toimivuusongelmat.

"osalla ip käyttäjillä... vähän ongelmia..." kuulostaa vähättelyltä.
Eipä toimi ei, vanhan palvelun kanssa ei ollut minkäänlaisia ongelmia, nyt tiedostot eivät ole tallentuneet sen toukokuun 25. päivän jälkeen ja tästä palvelusta pitäisi jotain maksaakin... Sähköpostiin tuli tieto, että tiedostot eivät kaikki ole siirtyneet, olet saanut sähköpostin, missä on siirretyt tiedostot, en ole saanut, toinen vaihtoehto: kirjaudu pilvilinna plus palveluun ja valitse valikosta tiedonsiirto, mutta kun ei valikon alta tule mitään, pyörittää vaan ns. kelloa, ja tämä siis sekä Mac OSX pöytäkoneessa, että Mac Bookissa. Ipadissa vieläkin ilmoittaa että ladataan viimeisimpää sisältöä, enkä pääse mihinkään tiedostoihin sen kautta käsiksi. Soitin asiakaspalveluun, siellä vielä kehdataan ehdottaa, että tässä on nyt 15 minuutin jonotus tekniseen tukeen, kannattaisi nyt pitää linja niin kauan auki, että saataisiin kerralla tämä asia kuntoon... Kalliiksi tulee Elisan kanssa asioiden selvitys ja kun se vika tulee kuitenkin sieltä puolelta, miksi minun siitä pitäisi maksaa. Mä oon siis todella ttuuntunut koko hommaan... Toivottavasti jotain ratkaisuja tulee ja pian.
Ei toimi ei. Välillä lataa ja jättää välistä kuvia pois ja sit taas tilttaa kokokonaan 😞 Luulin jo et käyttäjässä vika, mut eipä taida olla kun muillakin samoja ongelmia 😮 Vanha pilvilinna toimi moitteettomasti ja kuvat siirtyi heti. Että voi vatuttaa 😞
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hmm, tosta korjaavasta päivityksestä iOS-laitteille ei mulla ole nyt uutta tietoa, mutta ilmeisesti sitä ei ole tullut vielä. Mä laitoin tästä kyselyä eteenpäin, että koska tuo päivitys olisi tulossa! 🙂 Palataan asiaan kun tulee infoa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Valitettavasti tuota korjaavaa päivitystä iOS:ille ei saada julkaistua vielä heinäkuun aikana. 😞 Tällä hetkellä arvio on, että julkaistaisiin aikaisintaan elokuun loppupuolella, mutta tämä tosiaan vain arvio eikä varma lupaus. iOS:in kaatumisongelmat ym. ovat siis kuitenkin tiedossa ja näihin on tosiaan tulossa korjausta ihan ensimmäisenä. 🙂
Melko hidasta...
Miksi?

Laittaisitteko kaikille ios käyttäjille sitten neljän kuukauden hyvityksen automaattisesti?
Tämähän on tällä hetkellä käyttökelvoton, epävarma ja huono.
Päivitystä tilanteisiin kaivataan!
( päivitetty sovellus ja hyvitys )
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Pistin asiasta kyselyä eteenpäin. 🙂
Kärsivällisyys on jo aika lopussa tämän suhteen!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ei valitettavasti uutta kerrottavaa, sovellus ei ole vielä julkaisukelpoinen.