Kysymys

Pilvilinna plus käyttöliittymän ongelmat

  • 29 elokuu 2016
  • 4 kommenttia
  • 427 katselukerrat

Moi,

Mitenkäs seuraava ropleema saadaan ratkaistua.

Minulla on pilvilinnassa 2.5 vuoden kaikki valokuvat, videot yms. yhteensä yli kymmenestä eri laitteesta.
Nyt olen siirtämässä tavaraa ulkoiselle kovalevylle ja ihmettelen seuraava.. Eikö ole nopeampaa konstia kopioida palvelimelta, kuin mennä laitteen kohdalle ja rullata kuvat alas että kaikki varmasti näkyvät ja sitten painaa "valitse kaikki".

Ongelmia on, esim. uusimmassa puhelimessani on yli 1500 kuvaa, ja niiden "rullaaminen" alas vie oikeasti noin puolituntia. Kun olen kopioinut kansion itselleni, tiedostot eivät poistu palvelimelta ollenkaan. Puhelimella tahi web käyttöliittymällä poistaen.. ei kumminkaan. synkkaus on pois päältä kummastakin ja ns. looppausta eli takaisin synkkausta ei pääse syntymään. Kuvat eivät vaan poistu.

Sitten se paras. Oikeassa reunassa on "laitteet" alasvetovalikko. Tätä valikkoa ei voi rullata alaspäin että saisin edes kopioitua yksi kansio kerrallaan kuvat.

Ainoa konsti on rullata "kaikki kuvat" valikko auki (7500 valokuvaa.. nyt rullattu valikkoa noin tunti ja 2000 kuvaa näkyy jotka voisi valita kopioitavaksi..), valita kaikki ja laittaa lataus menemään.

Nyt neuvoja tähän.. kiitos.

//Miika

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Noniin.. heti kevyt päivitys. Näköjään poistamisessa kestää puhelimen käyttöliittymän kautta 10 kuvaa minuutissa.. tällähän tämä hivenen hitaasti kyllä onnistuu. mutta onnistuu kuitenkin.
Noniin. Poistohomma on saatu alulle ja kysymys: Miten voi poistaa turhia laitekansioita pilvilinnasta? Esim minulla on nyt 3-4 puhelimen kansiota tyhjänä.. mistä nämä voi poistaa?
Kukapa vastaa tähän:

Videoiden uloskopiointi on mahdotonta.
Klikkasin 20 haluaamani videota ja laitoin latautumaan. Pilvilinna latasi noin 120 kappaletta jotain tiedostoja, ja mm. samat videot 2-3 kertaan? Sitten koko lataus kaatui, koska samannimisiä tiedostoja oli liikaa ja lataus peruuntui.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tuo viimeisin ongelma on bugi, jota selvitellään parhaillaan. Suurin osa siirto-ongelmista korjaantuu, kun pilvilinnasta tulee ladattavaksi oma ohjelmansa PC:lle.