Pilvilinna Plussan Facebook jako ei toimi

  • 6 toukokuu 2016
  • 6 kommenttia
  • 292 katselukerrat

Käytässä Asuksen läppäri-tietokone ja kuvan jako Pilvilinna Plussasta ei toimi. Tulee vain viesti "odota Facebookiin yhdistämistä" tms. Mitään ei tapahdu. Haluaisin myös sellaisen jako mahdollisuuden että voisi määritellä mihin ryhmään/kaverille/omalle seinälle kuva julkaistaan. Onko muilla ongelmaa?

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ootko kuitenkin kirjautuneena samaan aikaan Facebookiin? Ootko sattunut testaamaan Pilvilinna Plussaa mobiilisovelluksella millään laitteella, että toimiiko ko. jako-ominaisuus sovelluksessa? Onko kukaan muu Palstalainen havainnut samaa ongelmaa?
Kokeilin niin että Face oli auki, ei toimi ei. Melkoinen ongelma palvelussa jos ei pysty jakamaan kuvia!
Ei mun järjellä löydy mobiilista (Android) koko jakonappulaa! Mikä ihmeen sovellus tämä on? Jos jako joskus saadaan toimimaan olisi kiva jos mukaan otettais myös Instagram joka on nimenomaan kuvienjakoon tarkoitettu, miten ihmeessä se ei ole mukana ensimmäisenä? Windows-puhelimella sama ongelma. Kiva Pilvipalvelu kun ei voi jakaa kuviaan 😞
Hyvin erikoista on myös ettei Asuksen Tabletti-tietokone yhdistelmän kaupasta löydy koko Pilvilinna Plussaa vaikka Windows-puhelimella löytyi.
Eipä löydy vastauksia kysymyksiini täältä. Toisessa keskustelussa oli vastattu ettei Face-jako vielä toimi, pistitte siis raakileen markkinoille... saattaa tulla julkisuuteen tällainen vedätys. Mainostetaan kuitenkin aika selkeäsanaisesti jakomahdollisuutta suoraan Pilvilinna Plussasta joka kylläkin on pikemminkin Pilvilinna Pitkä Miinus ;)

Voisiko joku nyt vastata minulle? Milloin Face-jaot alkavat toimia?

Osallistu keskusteluun