Vastattu

Pilvilinna/ryhmätilan salasana

  • 29 helmikuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 270 katselukerrat

Loin Pilvilinnaan ryhmätilan ja lähetin ystävilleni kutsut. Hei saivat viestin ja linkin, johon pitää syöttää salasana. Mistähän tämmöisen salasanan saa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi jusvuori 1 maaliskuu 2016, 17:02

En ole ikinä käyttänyt palvelua, mutta äkkiä pohtien tuntuisi oudolta, että pilvilinnasta voisi vain lähettää jonkin linkin ystäville ja kaikki, joilla tämä linkki on, saavat pääsyn noihin tiedostoihin.Voisin kuvitella, että kun käyttäjä luo tämän ryhmätilan, hän itse määrittelee jonkin salasanan, jolla tuohon ryhmätilaan pääsee käsiksi. Ja tätä salasanaa noilta käyttäjilltä nyt kysytään. Näin ollen salasana voisi löytyä ryhmätilan asetuksista.Mutta tämä kaikki on vain teoreettista pohdiskelua sillä oletuksella, että nämä kirjoittajan ystävät pääsevät sinne hänen pilvilinnaansa käsiksi, ilman että heillä itsellään on kyseistä palvelua tilattuna.
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hyvä kysymys, työkoneella ei tuota ole asennettuna niin en pääse täältä katsomaan, tietääkö joku muu pilvilinnan käyttäjä tästä?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
En ole ikinä käyttänyt palvelua, mutta äkkiä pohtien tuntuisi oudolta, että pilvilinnasta voisi vain lähettää jonkin linkin ystäville ja kaikki, joilla tämä linkki on, saavat pääsyn noihin tiedostoihin.

Voisin kuvitella, että kun käyttäjä luo tämän ryhmätilan, hän itse määrittelee jonkin salasanan, jolla tuohon ryhmätilaan pääsee käsiksi. Ja tätä salasanaa noilta käyttäjilltä nyt kysytään. Näin ollen salasana voisi löytyä ryhmätilan asetuksista.

Mutta tämä kaikki on vain teoreettista pohdiskelua sillä oletuksella, että nämä kirjoittajan ystävät pääsevät sinne hänen pilvilinnaansa käsiksi, ilman että heillä itsellään on kyseistä palvelua tilattuna.

Osallistu keskusteluun