Kysymys

Pilvilinnasta

  • 5 lokakuu 2015
  • 2 kommenttia
  • 741 katselukerrat

Otin tuon Pilvilinnan kokeilukäyttöön, jotta saisin yhteystiedot siirrettyä androidista androidiin. Pilvilinna näyttää, että vanhasta luurista on ladattu x määrä yhteystietoja. Sitten kun käyn niitä asentamassa uuteen luuriin, niin sinne tulee vaivaiset 3 yhteystietoa. Kestääkö latautumisessa kauan? Ja varsinkin, kun kuvat ovat tallentumassa samanaikaisesti?Vai eikö se vain toimi, eli heitetäänkö vesilintua, vai odotetaanko tuntitolkulla?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Miksi et synkronoi yhteystietoja Google -tiliin? Google -tilin Androidit haluavat sattuneesta syystä määriteltäväksi heti puhelimen käyttöönotossa, jolloin myös tiliin synkronoidut yhteystiedot latautuvat puhelimeen automaattisesti.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • ? Hmm kyllä tuon pitäisi toimia ok androidista androidiin. Pienelle viiveellä ne saattaa tulla kylläkin mitä tuota ominaisuutta aiemmin käytin. Katsoitko että tosiaan varmasti siirtyi vain 3 yhteystietoa lopulta? Voi tosiaan tulla osissakin ja viimeinen osa sitten 3 yhteystietoa. Minulla ainakin toimi androidista androidiin ennen, mutta siitä on varmaan vuosi aikaa jo joten en kovin tarkkaan muista. Luulisi täällä palstalla olevan reippaasti muitakin pilvilinnan käyttäjiä jotka vaihtaneet androidista androidiin?
  • Osallistu keskusteluun