Kysymys

Saunalahti uudisti tietoturvapalvelut - miten Elisa?Näytä ensimmäinen kirjoitus

34 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Pakko taas huudella uuden ohjelmistoversion perään(jossa mukana tärkeä uudistus - uusi versio DeepGuardista) ja etenkin Banking Protectionin. Onko Elisalta vielä tietoa, onko tännekin tulossa jotain uudistuksia?

Käyttäjätaso 5
Pistin kyselyä tuosta Elisan tietoturvasta, että missä mennään päivitysten kanssa. Palailemme kun saamme lisää tietoa.

Asensin tänään ensimmäisen kerran Saunalahti Tietoturvapaketti - PC:n kahdelle PC:lle. Asennus sujui ongelmitta kummallekin koneelle ja ne olivat sen jälkeen Turvapaketin mukaan suojatut. Noin tunnin kuluttua asentamisen jälkeen toiselle koneelle tuli ilmoitus, että tietokonetta ei ole suojattu. Turvapaketin Tila -osiossa näkyi, että virus- ja vakoiluohjelman tarkistus oli vanhentunut!

Suoritin päivityksen manuaalisesti. Ilmoitus: ”Päivitystarkistus onnistui ja tuotteesi on ajan tasalla”. Tästä huolimatta Tietoturvapaketti- lehdellä luki edelleen ”Tietokonetta ei ole suojattu”. Vasta uudelleenkäynnistämisen jälkeen siellä seisoo: ”Tietokone on suojattu”. Näin kävi toiselle PC:lle jo kolme kertaa tänään, toiselle vain kerran.

Tietokonetta ei ole suojattu, mutta tuote on ajan tasalla. Jotain hämminkiä, mielestäni…

Käyttäjätaso 2
Toivottavasti jotain selviää.

Käyttäjätaso 5
aleksib4 kirjoitti:

Toivottavasti jotain selviää.


Noniin sain tietoa tästä. Tuosta Elisan tietoturvasta on käynnissä keskustelut päivityksistä, mutta vielä ei ole mitään tarkempaa tietoa kerrottavana.

Virustietokannat ovat samat molemmilla, joten tämä puoli päivittyy samaan tapaan. Erona tietysti ohjelman ominaisuuksia, kuten sinun mainitsemat pankkiturva ja Deepguard.

Käyttäjätaso 2
Eli toisinsanoen ei ole tulossa ihan heti. Harmi.

ptg kirjoitti:
..................

Tietokonetta ei ole suojattu, mutta tuote on ajan tasalla. Jotain hämminkiä, mielestäni…

Tällaista ristiriitaisuutta ei enää asennuspäivän jälkeen ole esiintynyt. Sen sijaan nyt hämmästelen hieman sitä, että toisessa koneessa viimeisin DeepGuard -päivitys on 9 päivän ja toisessa 4 päivän ikäinen. Molempiin koneisiin Saunalahden Tietoturva asennettiin 4 päivää sitten. Mikä on tilanne DeepGuard- päivitysten suhteen Aleksib4:llä tällä hetkellä?

Käyttäjätaso 2
Täällä uusin DeepGuardin tietokantapäivitys on eiliseltä eli 19.12.

antero kirjoitti:
Tulevatko nämä uudet ominaisuudet myös Elisan Tietoturvapalveluun?

Yli puli vuotta jo kulunut. :(

Kyllä jo olisi aika tulla tänne Elisan Tietoturvaankin nuo uudet ominaisuudet!

Osallistu keskusteluun