Vastattu

suojakoodi

 • 30 joulukuu 2015
 • 9 kommenttia
 • 1210 katselukerrat

Mistä saan/löydän saunalahden mobiiliturvan suojakoodin, jotta voin poistaa esim.sovelluksia tabletistani? ...En löytänyt omaElisasta...
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi rosamm 9 tammikuu 2016, 06:36

Kiitos avusta. Mulla samsung tablett muutaman vuoden vanha 3G malli. en muista tarkemmin... 😕 Mulla ei näy nollauskohtaa missään, mutta ratkaisin itse ongelmani, kun yhtäkkiä muistinkin sen suojakoodin aikani pähkäiltyä ja kokeiltua 😃 Meinas kyllä jo usko loppua..
Katso alkuperäinen viesti

9 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • ? Kun menet siihen Mobiiliturvaan tabletilla ja sieltä esimerkiksi Varkaudenesto-valikkoon, jossa kysyy sitä turvakoodia, niin näkyykö siinä linkki Olen unohtanut turvakoodini?

  Muokattu: Siirsin keskustelun myös oikealle alueelle. 🙂
 • Einäy... En todellakaan muista mikä se on ja nyt se kysyy sitä joka sovelluksessa kun yritän aukaista jonkun sovelluksen.. Voihan V!
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? Testasin omalla Android-laitteella ja siellä näkyy itse asiassa useammassakin kohdassa tuo turvakoodin nollauslinkki. Kerropa vielä mikä laite ja järjestelmä kyseessä niin ehkä joku meistä palstalaisista osaa autella tarkemmin. OmaGuruhan toki on apuna puhelimen päässä, jos haluaa ihan ammattilaiselta pikaisempaa käytönopastusta.
 • Kiitos avusta. Mulla samsung tablett muutaman vuoden vanha 3G malli. en muista tarkemmin... 😕 Mulla ei näy nollauskohtaa missään, mutta ratkaisin itse ongelmani, kun yhtäkkiä muistinkin sen suojakoodin aikani pähkäiltyä ja kokeiltua 😃 Meinas kyllä jo usko loppua..
  puhelimeni lukkiutui ja pyysi puk- koodia jonka löysin omilta sivuilta, hyväksyi sen, mutta kysyy nyt lukituksen poisto salasanaa?
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  Tuollainen kuulostaa joltakin puhelimen omalta koodilta, joka siihen on asetettu. Valitettavasti meillä ei noita ole tiedossa. Mikä puhelin sinulla on käytössäsi? Voin koittaa auttaa asiassa kuitenkin. 🙂
  puhelimeni on Huawei P9 lite
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki
  Minulla on sellainen muistikuva että jos puhelin on lukkiutunut ja siihen joutuu kirjoittamaan puk koodin niin samassa yhteydessä voi vaihtaa pin koodin haluamakseen.
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  Ahaa, joo. Siis tuon koodin olet asettanut puhelimeesi kun olet sen ottanut käyttöön. Me ei sitä voida tietää. 😞
  Se on se sama koodi millä avaat mahdollisesti siis näyttölukituksen. Kannattaa nyt kokeilla jotain itselle tuttuja koodeja.
  Jos olet unohtanut koodin niin tuo laite täytyy varmaankin palautella tehdasasetuksille :o

  Minulla on Huawein Honor 7 ja aina esim. uudelleen käynnistäessä tuo koodi pitää laittaa, eikä normaalisti käyttämäni sormenjälkitunnistus "riitä". 🙂

  Osallistu keskusteluun