Kysymys

Tietiturvapaketin asennus

  • 9 heinäkuu 2012
  • 2 kommenttia
  • 8434 katselukerrat

Yritin asentaa tietoturvapakettia uuteen kannettavaani. Asennuksen jälkeen Windows ei suostu aukeamaan kuin vikailmoitustilassa. Teksti on leveää, mutta asennustiedostojen poiston jälkeen toimii taas. Vapautin rekisteriavaimen tai yritin, tulee teksti "vapautuspyyntö lähetetty". Mistä tiedän milloin avani on vapaa?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ihan taustatietoina: Mikä tietoturvapaketti ja Windowsin versio on käytössä? Windows on oletettavasti versio 7, mutta varmistelen kuitenkin.
Kyllä ensiksi pitää selvittää oletko asentamassa omalle koneellesi sopivaa tietoturvapakettia. Mitä ko. ohjelmiston toimittajan lupaa yhteensopivuudesta? Toinen ongelma voi olla että koneellasi on jo esiasennettuna jokin tietoturvapaketti. Yleensä koneella voi olla kerrallaan vain yksi (kaikki ongelmat hoitava) tietoturvaohjelmisto. Poista muut tietoturvaohjelmistot ennen uuden asennusta. Tietenkin on varmistuttava onko asennuspaketti kunnollinen. Nettilataus on voinut epäonnistua. Lataa asennuspaketti uudelleen. Lisäksi netistä löytyy joskus mukavia tarjouksia hienoista tietoturvaohjelmistoista, jotka todellisuudessa vain levittävät viruksia ja haittaohjelmia. Netistä kyllä löytyy ilmaiseksi myös hyviä tietoturvaohjelmia. (Itse olen käyttänyt vuosia Avast-ohjelmaa ja lisänä Malwarebytes.) Lataa vain tuntemiesi ohjelmistotalojen ohjelmia ja luotettavaksi toteamiltasi sivustoilta

Osallistu keskusteluun