Kysymys

Tietoturva Macille?

  • 27 joulukuu 2009
  • 3 kommenttia
  • 9854 katselukerrat

Vaihdoin PC:n juuri Maciin. Uutena viihteen käyttäjänä panttasin tietoturvan asentamista, kun tiesin vaihtavani koneen kuitenkin. Nyt kun koitin asentaa, totesin, että eihän tuo toimi kuin PC:llä. Onko kokemuksia / korvaavia vaihtoehtoja? Tuolla tikulla olevalla ohjelmistolla ei taida nyt paljon tehdä?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Macin tietoturva on hoidossa ilman noita fsecure hömpötyksiä. Eli et tarvii siihen mitään tietoturvaa. Turhaa noita mietit, ne on vain PC:n ongelmia.

Macin tietoturva on hoidossa ilman noita fsecure hömpötyksiä. Eli et tarvii siihen mitään tietoturvaa. Turhaa noita mietit, ne on vain PC:n ongelmia.


Jaaha. Kiitos sitten vaan. Mac ollut viimeksi v. 1989  🙂, joten olen aika noviisi nykyään...
Käyttäjätaso 5
Itse jo pidemmän aikaa Macien kanssa touhunneena olen tottunut käyttämään "ClamXav" nimistä ilmaissoftaa. Toimii hyvin, mutta vaatii vähän näpertelyä, että saa suojattua tarpeelliset kansiot Sentryllä. Real-time scannia ei tuossa ole, vain "kansiovahti" joka tarkkailee määrättyjä kansioita ja tarkistaa uudet/muuttuneet tiedostot. Ei tunnu, ainakaan 2.0 beta, hirveästi konetta rasittavan. (MacBook Pro 13", 4G ram, 320G HD)

Hyvin tuntuu saavan kiinni windows kiusat mailiboxistakin ja Safarin selailuista. Spämmiviestien seassa kun tahtoo tulla ties mitä liitetiedostoa.

Lisäinfoa löytyy: http://www.clamxav.com/

Muistaakseni Apple käyttää OSX Server versioissaan tätä samaista AV:ta.